Kundeanmeldelser af SpecialCars

- din tryghed for en god handel

VI GIVER DIG DEN GODE OPLEVELSE VED DIT NÆSTE BILKØB

For de fleste er køb eller leasing af bil den næststørste investering, de kommer til at foretage i livet. For nogle endda den største. Hos SpecialCars gør derfor vi alt for at inddrage kunden i processen, fra start til mål. Det er vores mål, at du som kunde føler dig tryg fra start til slut.

Som Theis Gerner Stanek, indehaver af SpecialCars, siger: ”Det er ekstremt vigtigt for os, at kunden føler sig set og hørt hele vejen gennem forløbet. Lige fra de første indledende snakke om drømmebil og muligheder, til bilen holder i garagen derhjemme.”

Hos SpecialCars er vi derfor helt åbne om alt, der har med både bilen og finansieringen at gøre. Har bilen småfejl, når vi besigtiger den hos forhandleren, gør vi opmærksom på det og får det selvfølgelig rettet, så du som kunde får leveret en bil i topstand. Vi er ligeledes helt åbne om hvad vi tager i salær, hvad afgiften på bilen er og hvad den forventede afskrivning kommer til at være. På den måde er der ingen ubehagelige overraskelser – kun positive oplevelser.

KONTAKT OS OG KOM I GANG

Back to top