Kunde­anmeldelser

Når leasing skal være din løsning

Den ultimative familie/børnecontainer MB V250 4×4 lang 7 personers.

Jeg kan på det varmeste anbefale Special Cars. Tog fat i Theis og Henrik baseret på en anbefaling og de levede langt over forventning. Meget responsive på email og tlf ved spørgsmål (og jeg havde en del) smat en rigtig god service.

God rådgivning omkring muligheder ved flexleasing samt valg af bil

Herlev Syn

Tusind tak for en fed bil, som Theis fandt i Tyskland til mig :-)

Det er 2. gang jeg bruger SpecialCars og er meget tilfreds.

Bilen blev hentet, klargjort og stod rigtig flot da jeg hentede den. Der har efterfølgende været et par småting med de bliver klaret, når jeg får vinterhjul på inden længe som også er købt hos SpecialCars.

Tusind tak for god behandling og service.

Med venlig hilsen
Lars

Efter at have solgt min bil, har jeg stået og skulle have leaset en ny bil hurtigst muligt og her falder valget selvfølgelig på SpecialCars.

SpecialCars har, som altid, ydet en ekstraordinær indsats, for at finde den rette bil i tyskland til hjemtagelse.
De har været til rådighed sene aftentimer for hele tiden at have gang i processen uden ventetider.

Bilen blev hentet hjem og klargjort til levering før den lovede tidsramme og stor ros for fleksibiliteten til at møde ind og levere bilen udenfor normal åbningstid!

SpecialCars har mine varmeste anbefalinger! :)

Hashim

Vi føler os i trygge hænder med den meget personlige og professionelle rådgivning, som vi har fået af Theis

Lindblad

Man er altid i gode hænder ved Specialcars. Har været med i mange år, og synes Theis og team er super dygtige, hjælpsomme og hele tiden interesseret i dig som kunde.

Steen, Greve

Eminent service. Vi var igennem 4 biler før vi fandt den rette. Og ved en af dem endte Audi Ag faktisk at tage bilen ud af markedet (købe tilbage) pga. af Theis grundighed. Her havde vi betalt udlæg og alt kom retur. Fuld tillid og ser frem til års samarbejde.

Jeppe Jensen

DERFOR KØBTE VI VORES BIL HOS SPECIALCARS

Vi lever af tilfredse kunder. Her er et udpluk fra nogle anmeldelser på Trustpilot.

Johnny
Kjærgaard

BMW 523i Touring

I forbindelse med min leasingaftale, oplevede jeg en rigtig fin service, både før, under og efter. Man kan mærke at Theis (indehaveren) brænder for det han laver og sætter en ære i at finde den rigtige bil til den nye ejer. SpecialCars får derfor mine bedste anbefalinger, hvis du er ude efter et gnidningsløst leasingforløb.

Peter
Nygaard

Audi RS5 Cabriolet

Jeg har benyttet mig af SpecialCars i flere omgange og kan varmt anbefale virksomheden. Jeg har fået en professionel rådgivning hver gang og har følt mig i trygge hænder. Jeg har også benyttet mig af deres mange services, så som klargøring og opbevaring af min bil, med absolut største tilfredshed.

Stig Gudmundsen

Audi RS5 Cabriolet

Drømmer du om eksklusive biler og suveræn service, kan jeg varmt anbefale SpecialCars. Med god rådgivning fra Theis, blev jeg overbevist om at prøve flexleasing. Forløbet var meget let og indregistreringen af bilen skete oven i købet mens jeg var på forretningsrejse. Da jeg landede igen, kunne jeg køre ud og hente min nye bil.

Morten
Russ

Mercedes-Benz C250 T

Jeg var meget i tvivl om hvorvidt flexleasing var noget for mig, men jeg fik en super service og rigtig god information fra SpecialCars. Da jeg endelig besluttede mig for at flexlease, ændrede jeg endda mening flere gange undervejs, men det tog firmaet i stiv arm. I sidste ende fik jeg min bil og er utroligt glad for den.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button