Nyheder

- seneste nyt fra os hos SpecialCars

Månedens bil: Range Rover Velar R-Dynamic P380

22. august 2019 Range Rover Velar kan vel egentlig bedst betegnes som den første Range Rover designet til motorvejen. For på trods af en vadedybde på to fod, er her ingen mulighed for at låse differentialerne og designet og den oplevede kvalitet er mere luksuriøs end nogensinde før. Bilen er et unikum, når det gælder luksus og komfort – og ikke mindst, en stil det er umuligt ikke at holde af.

Klik her for at se mere om bilen.

Månedens bil: Audi Q7 3,0 TDi

28. juli 2019 Kort efter årtusindeskiftet måtte Audi misundeligt se til, mens ærkerivalerne BMW og Mercedes-Benz stjal den ene premiumkunde efter den anden. Det forjættede land hed SUV-bølgen og Audi havde intet modsvar parat til de storsælgende X5 og ML. Man lagde derfor hovederne i blød i Ingolstadt og svaret blev Audi Q7 – en premium SUV med syv sæder og en vægt som en Tysklandsfærge.

Læs historien om den moderne Grand Tourer – bilen, der krydser kontinenter og forener overskud med luksus.

Månedens bil: MINI John Cooper Works Countryman All4

24. juni 2019 Vil du signalere storby-smartness, men ikke gå på kompromis med hverken plads, performance eller praktikalitet, så er dette bilen for dig. Dens fulde navn er MINI John Cooper Works Countryman All4, hvilket sandsynligvis er det længste navn i bilhistorien og utvivlsomt dét, der er sværest at huske.

Læs mere om bilen og se de flotte billeder.

Josefine Lützau

Josefine Lützau gør status på sin sæson

30. maj 2019 I 2018 indledte Special Cars et samarbejde med Josefine Lützau der er en af Danmarks største talenter i skisportsverdenen. Det medførte bl.a. at vi stillede en bil til rådighed, så kun kunne komme rundt i Europa og deltage i konkurrencer på højt, internationalt niveau.

Det sidste halve år har Josefine så drønet rundt i Europa og deltaget i konkurrencer på hele kontinentet. Hvis du vil høre hvordan det er gået, kan du læse hendes egen beretning om 2019-sæsonen her.

Månedens bil: Audi A6 Avant 3,0 TDi Competition

27. maj 2019 Få biler har den samme udstråling af at chaufføren har gjort det godt her i livet, som Audi A6. Bilen for mellemledere og juniorpartnere i større virksomheder, der tjener mere end de vil indrømme, men samtidig også overfor omverdenen vil signalere, at det ikke er hver eneste 25-øre, der bliver vendt.

Rejsen til toppen af mellemleder-klassen har været lang og hård for Audi A6. Læs hvordan Audi A6 blev den succes, den er i dag.

Månedens bil: Historien om Porsche 911

9. april 2019 I mere end 60 år har Porsche 911 været bilen, alle raske drenge (og piger) vendte sig om efter på gaden. Der var ingen tvivl om hvad det var for én, hverken når man så eller hørte den. 911’eren har gennem generationer formået at blive den mest ikoniske – og mest ægte – sportsvogn på markedet.

Her kan du læse lidt om historien bag bilen – og se flotte billeder af de 911’ere, vi har klar til flexleasing.

Her får du Porsche 911’s historie.

Månedens bil: Volkswagen Golf 7 GTI Clubsport

5. marts 2019 Efter et par små svipsere med Golf III og Golf IV, sådan midt i modellens historie, viser Golf 7 GTi atter hvorfor hele klassen og konceptet startede her. Volkswagen har nemlig endnu engang leveret en fantastisk ydende motor, i et kønt og praktisk karrosseri.

Her får du Golfens historie.

Mercedes-Benz GLE 63S AMG Coupe

Månedens bil: Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé

11. februar 2019 Hvis du i midten af 90’erne gerne ville sidde lidt højt i trafikken og havde brug for at trække en hest eller to, samtidig med du ikke blev døv af at køre mere end 80 km/t, var dine muligheder temmelig begrænsede. Men Mercedes-Benz kom frem med en løsning på problemet. I denne artikel skriver vi om M-klassens historie – kulminerende med den utrolige GLE 63 S Coupé.

Læs artiklen her.

Flexleasing af biler på gule plader

Flexleasing af biler på gule plader – kan det betale sig?

4. februar 2019 Flexleasing er en fornuftig og prisvenlig genvej til drømmebilen for rigtig mange af os bilentusiaster. Fordi afgiften kun betales periodevis, bliver den månedlige udgift for at køre i bilen markant lavere, end hvis man havde skulle betale den fulde afgift. Men kan det også betale sig, når bilen skal være på gule plader? Det undersøger vi her.

Se mere om flexleasing af gulpladebiler her.

Månedens bil: Audi RS6 Avant 4,0 TFSi

2. januar 2019 Mens vi venter på næste RS6-model, er udgaven fra 2013-2017 stadig et imponerende bekendtskab. Den mangler måske lidt af vildskaben hos V10’eren fra forgængeren, men dette opvejes så rigeligt af gangkultur, kræfter og ikke mindst serviceomkostninger. Hele drivlinen er gennemprøvet, bundsolid og kan rent faktisk holde til de vanvittige belastninger, V8’eren på 560hk og 700nm udsætter bilen for. Har du behovet for både plads og performance, er en Audi RS6 chancen for at få superbilskræfter til mellemklassebilspenge.

Læs mere om vores Audi RS6 Avant 4,0 TFSi her.

SpecialCars kigger tilbage på 2018

28. december 2018 På årets sidste, kolde dage er det kotyme at se tilbage på det forgangne år. Således også hos os i SpecialCars, hvor vi har oplevet mange gode stunder og solgt flere biler end nogensinde før. Det har været et begivenhedsrigt – og meget travlt – år og vi håber at 2019 byder på mindst lige så mange fine oplevelser, spændende kunder og fantastiske biler.

Her kan du læse det fulde tilbageblik på året der gik.

SpecialCars indgår sponsoraftale med skitalentet Josefine Lützau

12. december 2018 22-årige Josefine Lützau er en af Danmarks bedste freeriders. Ved siden af sin sport, læser hun statskundskab på Aarhus Universitet og kører i vinterhalvåret op og ned af Europas bjerge, i håbet om at kvalificere sig til World Cup’en. Da vi hos SpecialCars selv er store skisportsentusiaster og gerne vil hjælpe unge talenter som Josefine på deres vej til toppen, har vi valgt at stille en Volkswagen Golf 6R til rådighed for hende. Bilens letkørthed, kombineret med det solide firehjulstræk gør, at den kommer frem overalt, der er behov for det – og tilmed i en vis fart.

Læs hele historien om vores sponsorat her.

Månedens bil: Mercedes-Benz C400T AMG 4Matic

2. december 2018 BMW’s M-modeller havde altid været en torn i øjet på ingeniørerne hos Mercedes-Benz. Så med udviklingen af W205-modellen fra 2014, blev der lagt vægt på at bilen skulle kunne konkurrere mod de bayerske rivaler på alle parametre. Og som sagt, så gjort. Den nuværende C-klasse er mindst lige så velkørende som 3-serien, når vejen svinger, og overlegen på alle andre områder, fra komfort til kvalitet og alt derimellem.

Se masser af billeder og læs mere om Mercedes-Benz C400T AMG 4Matic her.

Flexleasing af plugin-hybrid biler

17. november 2018 Hvor meget vi end gerne vil forsøge at glemme det, er det efterhånden svært for os bilelskere at argumentere mod det faktum, at hver eneste kilometer vi kører i vores kæreste eje, er med til at gøre Jorden til et lidt mere ubehageligt sted at være. Heldigvis er der råd for den dårlige samvittighed: Løsningen hedder flexleasing af plugin-hybrid biler. Her kombineres forbrændingsmotorens sjæl og rækkevidde med elmotorens umiddelbare antrit og nul-udledning af farlige stoffer til naturen omkring os.

Bliv klogere på hvilke hybrid-plugin biler, der er særligt velegnede til flexleasing, ved at læse artiklen.

Månedens bil: Range Rover SDV8 Autobiography

7. november 2018 Lige meget hvor en Range Rover SDV8 kommer frem, vender den hoveder og den føler sig lige så meget hjemme på Amalienborg Slotsplads, som i de mudrede klitter ved Vesterhavet. Motorveje, skovveje – og ja, slet ingen veje – alle steder er Range Roverens naturlige habitat. Denne særlige kombination af karaktertræk og egenskaber gør bilen markedets førende luksus SUV, med den meget britiske udstråling af lederskab og autoritet.

Se masser af flotte billeder og læs historien om Range Rover her.

Flexleasing – din genvej til både sommer- og vinterbil

29. september 2018 Sommeren er gået på hæld og efteråret for alvor indtrådt. Regn, rusk og kulde er på vej og vi indstiller os på de mørke måneder, hvor havemøblerne og sommertøjet pakkes væk. Måske er det på tide at finde en bil, der passer til årstiden? Flexleaser du din bil, kan du nemlig have både en sommerbil og en vinterbil – én til hver årstid.

Kom godt i gang og læs mere om mulighederne for at have både en sommer- og vinterbil her.

Oplev en magisk aften med SpecialCars og Katerina Pitzner

27. november 2017 I samarbejde med Kvindernes Bilmagasin inviterer SpecialCars til en magisk aften i kvindernes tegn – fyldt med eksklusive biler, feinschmecker-ure og funklende diamanter. Anja og Theis afslører denne aften danmarkspremieren på en superbil og Katerina Pitzner går på scenen og fortæller om sit fortryllende diamantunivers.

Tilmeld dig og oplev en magisk aften hos os.

Ny nedsættelse af registreringsafgiften – hvad nu?

29. august 2017 Rygterne om nye ændringer i registreringsafgiften svirrer som tordenfluer i sommervarmen. Og mens politikerne slås om en eventuel nedsættelse af afgiften og bilbranchen klager over et fuldstændig dødt marked som følge af samme, er det på tide at få lidt fakta på plads.

Læs vores uddybende artikel om den seneste ændring af registreringsafgiften her.

Back to top