Året der gik

- et tilbageblik på 2018

På årets sidste, kolde dage er det kotyme at se tilbage på det forgangne år. Således også hos os i SpecialCars, hvor vi har oplevet mange gode stunder og solgt flere biler end nogensinde før. Det har været et begivenhedsrigt – og meget travlt – år og vi håber at 2019 byder på mindst lige så mange fine oplevelser, spændende kunder og fantastiske biler. Nedenfor kan du læse lidt om de ting, der har fyldt mest hos os i løbet af 2018. På gensyn næste år!

Porsche 911

Bilafgifterne skaber uro nok engang

Vanen tro, har 2018 været et år, hvor ingen rigtig vidste hvad der skete med bilafgifterne. På Christiansborg vil den ene fløj sætte dem op, den anden fløj vil sætte dem ned – og hvad med elbilerne? Det har naturligt nok skabt en stor usikkerhed i markedet og mange købere har ikke turde binde an på at købe en bil på traditionelle vilkår, når de vidste hvordan landet ville ligge om ganske få år.

Det har været med til at skabe stor travlhed i vores lille butik, for den usikkerhed kan heldigvis fjernes, ved at flexlease sin bil. Når man flexleaser, er man som køber typisk kun bundet i 12 måneder ad gangen og kan derfor agere meget hurtigere på radikale ændringer, hvad enten det gælder afgifter, miljøzoner eller ny teknologi.

Hvad sker der med dieselbiler? Og elbiler?

Der har også været meget tale om dieselbiler og vi er nok der, hvor vi er ved at kunne se enden på denne teknologi. I vores optik er det ærgerligt, da moderne dieselbiler ikke sviner mere end tilsvarende benzinmodeller, men folkeopinionen har vendt sig og flere store producenter har meldt ud, at de helt stopper med at producere dieselmotorer.

Til gengæld er hybridbilerne stærkt på vej frem og vi oplever en øget efterspørgsel på denne type biler. Går du med tanker om at blive mere miljøvenlig, så se hvilke hybridbiler vi har til salg her.

Elbilerne blev i øvrigt “reddet” på streget og den planlagte afgiftsstigning er indtil videre sat i bero indtil 2021. Om det så skaffer én million elbiler på vejene inden 2030, er en anden sag…

Plugin-hybrid biler er den miljørigtige måde at have det sjovt på
Showroom

På plads i de nye lokaler i Brøndby

2018 blev vores første hele år i de nye lokaler på Vallensbækvej. Undervejs gennem året har vi haft mange besøg af spændende kunder, der enten ville udskifte den gamle model med en ny eller bare kom forbi for at se nogle af de flotte biler i udstillingen.

Samtidig har vi også øget bemandingen, så der er kommet flere nye ansigter til, både i salgs- og serviceafdelingen, hvor Thomas og Daniel knokler for at hjælpe vores trofaste kunder bedst muligt. Nu er vi så ved at løbe tør for plads igen og måske 2019 bliver året, hvor vi allerede skal se os om efter noget større.

Vi håber endnu flere af jer vil lægge vejen forbi i løbet af 2019 og få en kop kaffe og en hyggelig snak om drømmebiler.

Vores netværk vokser og vokser

Hver uge rejser vi rundt omkring i Europa, typisk i Tyskland, Holland og Luxembourg, for at finde de bedste biler til den bedste pris. Alt sammen, så vi kan skaffe drømmebilen hjem til hver eneste af vores kunder. I løbet af 2018 har vi arbejdet hårdt på at gøre vores netværk endnu stærkere og har derfor solgt endnu flere biler fra Danmark til udlandet også. Blandt andet har vi fundet nye ejere til en unik Porsche 911 GT2RS og en Porsche 911 GT3 Touring.

Har du også en specialbil, du ønsker at sælge, så kontakt os og lad os se om vi ikke kan finde en international køber til den.

Porsche 911 GT2 RS
Theis fra SpecialCars overdrager bilen til Josefine Lützau

Vi støtter talenterne i dansk sport

22-årige Josefine Lützau er en af Danmarks bedste freeriders. Ved siden af sin sport, læser hun statskundskab på Aarhus Universitet og kører i vinterhalvåret op og ned af Europas bjerge, i håbet om at kvalificere sig til World Cup’en. Da vi hos SpecialCars selv er store skisportsentusiaster og gerne vil hjælpe unge talenter som Josefine på deres vej til toppen, har vi valgt at sponsorere hende ved at stille en Volkswagen Golf 6R til rådighed. Bilens letkørthed, kombineret med det solide firehjulstræk gør, at den kommer frem overalt, der er behov for det – og tilmed i en vis fart.

Vi glæder os til at følge Josefine på vej til World Cup’en og ønsker hende al mulig held og lykke i 2019!

God jul fra alle os i SpecialCars

Til sidst skal der fra alle os i SpecialCars lyde et rigtig stort GOD JUL OG GODT NYTÅR til vores kunder og besøgende – nye som gamle.

Vi håber på glædeligt gensyn i det nye år – og husk, det er i januar man finder de bedste tilbud på cabriolet’er til næste års sommerbil 😊

Kan du ikke vente?

Se vores store udvalg af drømmebiler her.

God jul fra SpecialCars
Back to top