Flexleasing

   - spar mange penge på dit næste bilkøb

   FLEXLEASING: GENVEJ TIL DRØMMEBILEN

   Måske har du hørt om flexleasing? Måske ved du, at flexleasing er den løsning, der kan gøre din drømmebil til virkelighed – uanset om drømmen handler om sport, komfort eller plads. Mulighederne er mange, og det tager tid tid at sætte sig ind i lovgivningen. Så det har vi gjort for dig.

   Biler er dyre i Danmark. Med en af verdens højeste registreringsafgifter er bilkøb i luksusklassen tilmed direkte ufornuftigt. Når du flexleaser, undgår du at binde dig til det helt store beløb på én gang i modsætning til, når du foretager køb hos en almindelig bilforhandler. Du betaler nemlig kun for den periode, du bruger bilen.

   Ved flexleasing opnår du dermed en bedre pleje af din formue og mindre kapitalbinding. Det gør flexleasing meget attraktivt for biler i mellemklassen og derover – eller for de lidt ældre, ganske særlige biler.

   RÅDGIVNING DU KAN STOLE PÅ

   HVAD ER FLEXLEASING?

   Når en bil kommer til Danmark, skal der betales en registreringsafgift, før bilen kan få nummerplader på. Denne afgift, der vurderes af SKAT, afhænger af bilens årgang, kilometer, farve, udstyr og stand. Typisk prøver man at finde en tilsvarende bil til salg på fuld afgift og fastsætter herefter afgiften til et sted omkring 60% af det samlede beløb for bil, moms og afgift.

   Når man flexleaser, vælger man at dele denne afgift op i små “bidder” alt efter hvor lang en periode, man vælger at binde sig for. Typisk kan det bedst betale sig at vælge 12 måneder og så få lavet en ny vurdering lige inden aftalens udløb, da registreringsafgiften i mellemtiden vil være faldet.

   Det vil altså sige, at man i stedet for at betale den fulde afgift, kun betaler for 12 måneder ad gangen. Det gør betalingen til SKAT meget mindre.

   Range Rover
   Range Rover
   hvad er flexleasing
   2011 Audi Q5 3,0 TDi

   HVAD KOSTER FLEXLEASING?

   Det er ikke tilladt for privatpersoner at eje køretøjer, der flexleases. Derfor finansierer du brugen af bilen gennem et leasingselskab, der køber den og efterfølgende lejer den ud til dig. Da leasingselskabet skal have finansieret sit køb af bilen, som jo kan være ganske mange penge selv uden afgift, skal du derfor betale den rente, som leasingselskabet kræver. Det er altså akkurat som når du låner penge ved et almindeligt billån. Det betyder at den samlede ydelse per måned består af et afdrag på registreringsafgiften og nogle renter til leasingselskabet.

   Leasingselskabet fastsætter også bilens restværdi. Det er den værdi, bilen forventes at have efter leasingperiodens udløb, dvs. der er indregnet en afskrivning, da bilen jo falder i værdi over tid.

   HVAD GØR JEG NÅR JEG VIL SÆLGE BILEN IGEN?

   Når aftalen udløber, skal du købe bilen af leasingselskabet og indfri restværdien. Det betyder, at du skal betale det aftalte beløb til leasingselskabet, hvorefter bilens ejerskab overføres til dig, typisk via en kommerciel tredjepart, som fx. SpecialCars. Da bilen nu igen er uden registreringsafgift, er dine muligheder for at finde en køber markant større end for danske biler med fuld afgift, da du kan sælge bilen i hele Europa.

   Vi kan naturligvis være behjælpelige i denne proces. Vi kan eksempelvis sætte bilen til salg for dig, finde en forhandler i Tyskland, der vil købe den eller sælge den til en af vores eksisterende kunder, der er på udkig efter en ny bil.

   flexleasing privat
   2013 Audi R8 V10 Spyder
   flexleasing regler
   2011 Audi Q5 3,0 TDi

   HVEM FASTSÆTTER VÆRDITABET?

   Sammen med leasingselskabet beregner vi et meget konservativt, dvs. højt, værditab på bilen i leasingforløbet. Det betyder at du, efter endt aftaleforløb, kan købe bilen tilbage til en i næsten alle tilfælde lavere pris, end bilen reelt er værd. På den måde kan du sælge bilen videre med en fortjeneste og er sikret mod kedelige overraskelser, når aftalen udløber.

   KOM I GANG MED FLEXLEASING

   Måske har du allerede fundet en bil. Måske er du i tvivl om, hvilken det skal være. Når du tager kontakt til os, holder vi et møde, hvor vi sammen sporer os ind på hvilken bil, der passer bedst til dig: Den rigtige årgang, udstyr, farve og kilometer. Herefter overlader du alt det kedelige til os.

   Vi tager dialogen med forhandleren, aftaler en eventuel rabat eller får udført service på bilen, hvis det er nødvendigt. Vi tager ned og besigtiger bilen selv, så vi er 100% sikre på, at den lever op til dine forventninger. Herefter sørger vi for hjemtransport, indregistrering og oprettelse af leasingkontrakt. Og så leverer vi den naturligvis på din bopæl, uanset hvor i landet du bor.

    

   SE VORES BILER TIL SALG

   Start med at kigge på vores side med biler til salg. Der er mange eksempler på både flexleasing af Audi, BMW, Mercedes-Benz, PorscheRange Rover og Volkswagen.

   SAMARBEJDSPARTNERE

   Vi samarbejder kun med de mest seriøse leasingselskaber i branchen. Det er din garanti for en realistisk afskrivning af bilen og en tryghed for finansiel stabilitet leasingperioden igennem.

   VIL DU VIDE MERE?

   Hvis du har brug for flere informationer om flexleasing, kan du følge linksene herunder. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på telefon  (+45) 77 30 20 00.

   HAR DU SPØRGSMÅL?

   Back to top