Flexleasing af gulpladebiler

Når leasing skal være din løsning

KOM ENDNU BILLIGERE TIL DRØMMEBILEN

Som du måske allerede ved, er flexleasing en fornuftig og prisvenlig genvej til drømmebilen for rigtig mange bilentusiaster. Da registreringsafgiften kun betales periodevis, bliver den månedlige udgift for at køre i bilen markant lavere, end hvis man havde skulle betale den fulde afgift – og ikke mindst renterne af et stort billån.

Men det kan faktisk blive endnu billigere at køre i drømmebilen. Flexleasing er nemlig også en rigtig god idé til varebiler, varevogne og biler på papegøjeplader, da afgiften på denne type biler er lavere end for biler på hvide plader. Det betyder at den månedlige leasingydelse for en bil på gule plader i mange tilfælde vil være godt under halvdelen af hvad den er for en tilsvarende bil på hvide plader.

Så uanset om du er selvstændig håndværker, hesteentusiast eller bare ikke har brug for bagsæder, er flexleasing af gulpladebiler en rigtig god idé.

FÅ MERE INFORMATION OM FLEXLEASING AF VAREBILER

Lad os fortælle dig om alle fordelene ved at flexlease en bil på gule plader, så du kan blive godt kørende for få penge.
Drømmebilen er tættere på, end du tror.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button