fbpx

Flexleasing af plugin-hybrid biler

Når leasing skal være din løsning

DET MILJØRIGTIGE VALG NÅR DET GÆLDER SJOVE BILER

Hvor meget vi end gerne vil forsøge at glemme det, er det efterhånden svært for os bilelskere at argumentere mod det faktum, at hver eneste kilometer vi kører i vores kæreste eje, er med til at gøre Jorden til et lidt mere ubehageligt sted at være.

Heldigvis er der råd for den dårlige samvittighed: Løsningen hedder flexleasing af plugin-hybrid biler. Her kombineres forbrændingsmotorens sjæl og rækkevidde med elmotorens umiddelbare antrit og nul-udledning af farlige stoffer til naturen omkring os. På den måde kan du køre pænt og miljøvenligt, på den daglige pendling til centrum, mens muligheden for at lade højrefoden stikke lidt af er til stede, så snart du er uden for bykernen.

Nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære plugin-hybrid biler på markedet lige nu. Fra den omgængelige firmaklassiker Volkswagen Passat til den overflødighedshornet af en art-deco inspireret Porsche Panamera SportTurismo.

Ring til os på tlf. 40 29 91 24 og få en uforpligtende snak om hvordan du kan køre miljøvenligt, samtidig med du har det sjovt.

Plugin-hybrid biler er den miljørigtige måde at have det sjovt på

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button