Flexleasing beregner

Når leasing skal være din løsning

FLEXLEASING NØGLEORD

Udbetalingen

er det beløb, du skal betale når leasingperioden begynder. Flexleaser du bilen gennem SpecialCars, bruger vi hele dette beløb (typisk 20% af indkøbsprisen) til at nedskrive bilens restværdi.

Restværdien

er den pris, du skal kunne sælge bilen videre til, når leasingaftalen udløber.  Når du sammenligner tilbud fra forskellige forhandlere, så hold øje med om restværdien er realistisk, for mange skjuler en høj restværdi bag en lavere månedlig ydelse.

Den månedlige ydelse

er det beløb, du skal betale til leasingselskabet hver måned. Ydelsen dækker over to ting; dels den forholdsmæssige registreringsafgift, der skal betales til Skat for leasingperioden og dels renter for leasingselskabets finansiering af bilen.

HVORDAN UDREGNES PRISEN PÅ FLEXLEASING?

Flere steder på nettet kan du se leasingselskaber lokke med en “leasingberegner”, der på få sekunder viser dig hvor meget du kommer til at betale for en bil, du selv har fundet på fx. Mobile eller Autoscout. Problemet med disse beregnere er, at de er ekstremt upræcise og ofte meget “optimistiske”, for nu at bruge et pænt ord. Beregnerne virker egentlig mere til at være designet til at lokke kunder til, frem for at give et retvisende billede.

Det skyldes, at man faktisk slet ikke kan beregne økonomien i en flexleaset bil på en så simpel måde. For afgiften, og dermed den månedlige ydelse, beregnes ud fra en lang række af forskellige faktorer: Ud over de helt oplagte, som modelvariant, årgang og kilometer, skal der tages højde for farve, udstyr og stand. Og en bil uden noget særligt ekstraudstyr har en markant lavere afgift end en med udstyr for flere hundredetusinde kroner. Faktisk kan alene sådan noget som entertainmentsystemet i bilen, kan få en voldsom indflydelse på afgiften. Fx. kan man til modeller som Audi A6 og BMW’s 5-serie få et B&O Surround Sound-anlæg. Dette havde i Danmark en nypris på næsten 150.000 kr. – eller det samme som to Ford Ka – hvilket naturligvis betyder meget for hvordan afgiften fastsættes. Derfor bliver det rent gætteri – og det synes vi ikke er seriøst.

I stedet har vi valgt at vise nogle typiske eksempler på biler i forskellige klasser. Priserne er angivet som cirkapriser, så en tilsvarende bil kan være en smule dyrere eller billigere, men i store træk passer tallene ganske udmærket.

Hvis du vil kende den præcise ydelse på en bil, kan du kigge på vores biler til salg eller kontakte os for at få et bindende tilbud på en bil, du selv finder.

FAMILIEBILER

I den populære mellemklasse finder vi populære biler som Audi A4 og A6, Mercedes-Benz C-klasse og BMW 5-serie. Biler, hvor der er god plads til både børn og bagage – eller alt, som den kørende sælger har brug for i hverdagen. De typiske familiebiler er 3-4 år gamle og har et fornuftigt kilometertal som gør, at bilerne kan sælges igen, efter endt leasingaftale. Samtidig er både indkøbspris og månedlig ydelse overkommelig for de fleste

Til højre ses to eksempler på biler i denne klasse, der egner sig godt til flexleasing. Er du nysgerrig på andre familiebiler, så kig på vores biler til salg.

AUDI A6 AVANT 3,0 TDI COMPETITION
UDBETALING 60.000 kr.
MDL. YDELSE 3.400 kr.
RESTVÆRDI 215.000 kr.
BMW 530D TOURING M-SPORT 3,0
UDBETALING 75.000 kr.
MDL. YDELSE 3.800 kr.
RESTVÆRDI 240.000 kr.

NYERE LUKSUSBILER

Har du lyst til at skille dig ud i mængden, er udvalget af nye luksusbiler enormt. Det kan være alt fra den forførende smukke Porsche Panamera Sport Turismo til den visuelt afdæmpede Audi RS6 Avant, der dog kan køre fra det meste, den møder.

Biler, der ikke er billige – hverken i indkøb eller drift. Men også her er flexleasing med til at sænke din kapitalbinding og bringe dig tættere på drømmebilen. Dog skal du overveje om det ikke bedre kan betale sig at sæsonlease din bil, især hvis du ikke har tænkt dig at køre i den hele året.

Få inspiration til drømmende, ved at se på vores biler til salg.

PORSCHE PANAMERA TURBO 4,0
UDBETALING 150.000 kr.
MDL. YDELSE 11.660 kr.
RESTVÆRDI 606.000 kr.
MERCEDES-BENZ GLC63S AMG 4MATIC 4,0
UDBETALING 120.000 kr.
MDL. YDELSE 11.200 kr.
RESTVÆRDI 419.000 kr.

SÆSONLEASINGBILER

Der er drømmebiler, superbiler og så er der hyperbiler. De sidste af slagsen er dem, vi almindelige dødelige kun kan drømme om. Biler, der bliver købt af folk, for hvem penge ikke er et problem. Det skulle da lige være at få dem brugt hurtigt nok. Det er her, vi taler om Lamborghini Huracán, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari, McLarens 720S og så videre i den dur.

Disse biler ser sjældent dagens lys – og da slet ikke i Danmark, hvor vi er trælbundet i mørke halvdelen af året. For sådanne biler er sæsonleasing en oplagt mulighed, da bilen så kun er indregistreret om sommeren og trygt og varmt opbevaret om vinteren.

Du kan blive klogere på sæsonleasing her.

PORSCHE 911 TURBO S CABRIOLET 3,8
UDBETALING 150.000 kr.
MDL. YDELSE 10.502 kr.
RESTVÆRDI 700.000 kr.
AUDI R8 V10 PLUS COUPÉ S-TRONIC 5,2 FSI
UDBETALING 110.000 kr.
MDL. YDELSE 10.227 kr.
RESTVÆRDI 570.000 kr.

Skriv til os og indhent et tilbud på din næste drømmebil

SE FLERE BILER HER

Ovenstående priser er vejledende eksempler, oplyst ex. moms og for en 12-måneders flexleasing- eller sæsonleasingaftale. Hvis du ønsker at se dagsfriske tilbud på flex- og sæsonleasingaftaler, så kig på nedenstående.

LAMBORGHINI

Se vores store udvalg af biler fra Lamborghini.

PORSCHE

Se vores store udvalg af biler fra Porsche.

MERCEDES-BENZ

Se vores store udvalg af biler fra Mercedes-Benz.

BMW

Se vores store udvalg af biler fra BMW.

FERRARI

Se vores store udvalg af biler fra Ferrari.

AUDI

Se vores store udvalg af biler fra Audi.

VOLKSWAGEN

Se vores store udvalg af biler fra Volkswagen.

LAND ROVER

Se vores store udvalg af biler fra Land Rover.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button