Flexleasing-beregner

- kan man virkelig beregne sin ydelse så nemt?

HVORDAN UDREGNES PRISEN PÅ FLEXLEASING?

Flere steder på nettet kan du se leasingselskaber lokke med en “leasingberegner”, der på få sekunder viser dig hvor meget du kommer til at betale for en bil, du selv har fundet på fx. Mobile eller Autoscout. Problemet med disse beregnere er, at de er ekstremt upræcise og ofte meget “optimistiske”, for nu at bruge et pænt ord. Beregnerne virker egentlig mere til at være designet til at lokke kunder til, frem for at give et retvisende billede.

Det skyldes, at man faktisk slet ikke kan beregne økonomien i en flexleaset bil på en så simpel måde. For afgiften, og dermed den månedlige ydelse, beregnes ud fra en lang række af forskellige faktorer: Ud over de helt oplagte, som modelvariant, årgang og kilometer, skal der tages højde for farve, udstyr og stand. Og en bil uden noget særligt ekstraudstyr har en markant lavere afgift end en med udstyr for flere hundredetusinde kroner. Faktisk kan alene sådan noget som entertainmentsystemet i bilen, kan få en voldsom indflydelse på afgiften. Fx. kan man til modeller som Audi A6 og BMW’s 5-serie få et B&O Surround Sound-anlæg. Dette havde i Danmark en nypris på næsten 150.000 kr. – eller det samme som to Ford Ka – hvilket naturligvis betyder meget for hvordan afgiften fastsættes. Derfor bliver det rent gætteri – og det synes vi ikke er seriøst.

I stedet har vi valgt at vise nogle typiske eksempler på biler i forskellige klasser. Priserne er angivet som cirkapriser, så en tilsvarende bil kan være en smule dyrere eller billigere, men i store træk passer tallene ganske udmærket.

Hvis du vil kende den præcise ydelse på en bil, kan du kigge på vores biler til salg eller kontakte os for at få et bindende tilbud på en bil, du selv finder.

FLEXLEASING NØGLEORD

 
Udbetalingen er det beløb, du skal betale når leasingperioden begynder. Flexleaser du bilen gennem SpecialCars, bruger vi hele dette beløb (typisk 20% af indkøbsprisen) til at nedskrive bilens restværdi.
 
Restværdien er den pris, du skal kunne sælge bilen videre til, når leasingaftalen udløber.  Når du sammenligner tilbud fra forskellige forhandlere, så hold øje med om restværdien er realistisk, for mange skjuler en høj restværdi bag en lavere månedlig ydelse.
 
Den månedlige ydelse er det beløb, du skal betale til leasingselskabet hver måned. Ydelsen dækker over to ting; dels den forholdsmæssige registreringsafgift, der skal betales til Skat for leasingperioden og dels renter for leasingselskabets finanisering af bilen.

Familiebiler

I den populære mellemklasse finder vi populære biler som Audi A4 og A6, Mercedes-Benz C-klasse og BMW 5-serie. Biler, hvor der er god plads til både børn og bagage – eller alt, som den kørende sælger har brug for i hverdagen. De typiske familiebiler er 3-4 år gamle og har et fornuftigt kilometertal som gør, at bilerne kan sælges igen, efter endt leasingaftale. Samtidig er både indkøbspris og månedlig ydelse overkommelig for de fleste

Til højre ses to eksempler på biler i denne klasse, der egner sig godt til flexleasing. Er du nysgerrig på andre familiebiler, så kig på vores biler til salg.

Flexleasing af Audi A6 Avant
2015 AUDI A6 AVANT 3,0 TDI 272
Udbetaling 72.000 kr.
Mdl. ydelse 3.690 kr.
Restværdi 247.000 kr.
Flexleasing af Mercedes-Benz C400T AMG
2015 MERCEDES-BENZ C400T AMG
Udbetaling 64.000 kr.
Mdl. ydelse 3.710 kr.
Restværdi 235.000 kr.

SUV'er

Når det gælder SUV’er, er de absolut mest populære Audi SQ5 og Porsche Macan. Det er svært at vælge en favorit blandt de to, for begge biler har imponerende egenskaber, både når det gælder komfort, plads og motorkraft.

I denne klasse ser vi også ofte at folk med behov for mere plads vælger en Mercedes-Benz ML-klasse, Range Rover eller Audi Q7. Sidstnævnte er netop nu meget attraktik, da modellen er blevet tre år gammel og dermed mere opnåelig når det gælder den månedlige ydelse.

Kunne du tænke dig at se vores udbud af SUV’er? Så tag et kig på vores biler til salg.

Flexleasing beregning af Audi SQ5
2014 AUDI SQ5
Udbetaling 80.000 kr.
Mdl. ydelse 3.885 kr.
Restværdi 219.000 kr.
Flexleasing beregning af Porsche Macan
2014 PORSCHE MACAN TURBO 3,6
Udbetaling 120.000 kr.
Mdl. ydelse 6.380 kr.
Restværdi 330.000 kr.

Nyere luksusbiler

Har du lyst til at skille dig ud i mængden, er udvalget af nye luksusbiler enormt. Det kan være alt fra den forførende smukke Porsche Panamera Sport Turismo til den visuelt afdæmpede Audi RS6 Avant, der dog kan køre fra det meste, den møder.

Biler, der ikke er billige – hverken i indkøb eller drift. Men også her er flexleasing med til at sænke din kapitalbinding og bringe dig tættere på drømmebilen. Dog skal du overveje om det ikke bedre kan betale sig at sæsonlease din bil, især hvis du ikke har tænkt dig at køre i den hele året.

Få inspiration til drømmende, ved at se på vores biler til salg.

Flexleasing beregning af Porsche Panamera
2017 PORSCHE PANAMERA SPORT TURISMO TURBO
Udbetaling 240.000 kr.
Mdl. ydelse 24.491 kr.
Restværdi 798.000 kr.
Flexleasing beregning af Audi RS6 Avant
2016 AUDI RS6 AVANT PLUS
Udbetaling 150.000 kr.
Mdl. ydelse 10.601 kr.
Restværdi 466.000 kr.

Sæsonleasingbiler

Der er drømmebiler, superbiler og så er der hyperbiler. De sidste af slagsen er dem, vi almindelige dødelige kun kan drømme om. Biler, der bliver købt af folk, for hvem penge ikke er et problem. Det skulle da lige være at få dem brugt hurtigt nok. Det er her, vi taler om Lamborghini Huracán, Porsche 918 Spyder, Ferrari LaFerrari, McLarens 720S og så videre i den dur.

Disse biler ser sjældent dagens lys – og da slet ikke i Danmark, hvor vi er trælbundet i mørke halvdelen af året. For sådanne biler er sæsonleasing en oplagt mulighed, da bilen så kun er indregistreret om sommeren og trygt og varmt opbevaret om vinteren.

Du kan blive klogere på sæsonleasing her.

Flexleasing beregning af Porsche 911
2014 PORSCHE 911 TURBO S
Udbetaling 120.000 kr.
Mdl. ydelse 8.545 kr.
Restværdi 825.000 kr.
Flexleasing beregning af Mercedes-Benz SLS AMG Roadster
2012 MERCEDES-BENZ SLS AMG ROADSTER
Udbetaling 120.000 kr.
Mdl. ydelse 9.599 kr.
Restværdi 1.028.000 kr.

SE FLERE BILER HER

Ovenstående priser er vejledende eksempler, oplyst ex. moms og for en 12-måneders flexleasing- eller sæsonleasingaftale. Hvis du ønsker at se dagsfriske tilbud på flex- og sæsonleasingaftaler, så kig på nedenstående.

 

Back to top