Flexleasing

Når leasing skal være din løsning

FLEXLEASING: GENVEJ TIL DRØMMEBILEN

Måske har du hørt om flexleasing? Måske ved du, at flexleasing er den løsning, der kan gøre din drømmebil til virkelighed – uanset om drømmen handler om sport, komfort eller plads. Mulighederne er mange, og det tager tid tid at sætte sig ind i lovgivningen. Så det har vi gjort for dig.

Biler er dyre i Danmark. Med en af verdens højeste registreringsafgifter er bilkøb i luksusklassen tilmed direkte ufornuftigt. Når du flexleaser, undgår du at binde dig til det helt store beløb på én gang i modsætning til, når du foretager køb hos en almindelig bilforhandler. Du betaler nemlig kun for den periode, du bruger bilen.

Ved flexleasing opnår du dermed en bedre pleje af din formue og mindre kapitalbinding. Det gør flexleasing meget attraktivt for biler i mellemklassen og derover – eller for de lidt ældre, ganske særlige biler.

Du kan se vores biler her.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL OM FLEXLEASING

Vi ved at denne type leasing kan virke uforståelig for nogle. Derfor har vi her opstillet en række af de spørgsmål, vi oftest bliver mødt med, når vi snakker med nye kunder. Vi håber de er med til at forklare og afmystificere begrebet, så du føler dig tryg, næste gang du skal vælge bil.

Hvis du har et spørgsmål, der ikke står på listen, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Når SKAT skal beregne afgiften på en bil, ses der på, hvad en tilsvarende model sælges for i Danmark. Som tommelfingerregel siger man, at afgiften typisk udgør 62% af bilens samlede pris. Det vil altså sige at hvis en tilsvarende bil er til salg for 500.000 kr. på danske plader, vurderer SKAT at afgiften udgør ca. 310.000 kr.

Afhængig af bilens alder, skal du betale mellem 0,5% og 2% af dette beløb per måned i registreringsafgift. Ud over dette beløb betales en særlig “rente” til staten, mod at “få lov” til at benytte flexleasingaftalen. Denne rente er knyttet op på nationalbankens udlånsrente og fastsættes som denne rente på 2,3% per år.

Det kan derfor godt svare sig at kigge på biler ældre end tre år, da de dels falder ind under den lave sats og dels allerede har taget en stor afskrivning i udlandet.

I henhold til gældende dansk lovgivning, er det et krav at leasingselskabet ejer bilen, mens du vil optræde som bruger. Det er således ikke lovligt selv at eje en bil, der flexleases.

Du skal selv afholde udgifter til grøn ejerafgift og evt. privatbenyttelsesafgift, hvis der er tale om en bil på gule plader. Dette er altså ikke inkluderet i leasingaftalen.

Inden du indgår en aftale om leasingen, skal du beslutte dig for, hvor længe den skal løbe. Typisk binder du dig for 12 eller 24 måneder ad gangen. På biler hvor afgiften er høj, vil det oftest kunne svare sig at genforhandle aftalen allerede efter 12 måneder, da afgiften vil være faldet betragteligt i den mellemliggende periode. Det betyder nemlig en lavere månedlig ydelse til SKAT.

Omvendt vil der være en lille udgift forbundet med genforhandle aftalen efter 12 måneder, så de to udgifter skal holdes op mod hinanden – med mindre du vælger at udskifte bilen helt. Vi rådgiver dig naturligvis, så du er sikker på at træffe det bedste valg.

Du skal selv sørge for, at bilen er forsikret. Flexleasede biler har typisk en noget lavere præmie, end tilsvarende biler på fuld afgift. Det skyldes at forsikringsselskabet kun forsikrer bilens værdi uden afgift, hvilket kommer forsikringstageren til gode. Vi samarbejder med flere forskellige forsikringsselskaber, som kan tilbyde gunstige vilkår.

Hvis du har fået øje på din drømmebil hos en tysk forhandler, kan du trygt overlade forhandling og hjemtransport til os. Vi har en mangeårig erfaring med bilhandel i både Tyskland og det øvrige Europa og har opbygget et stærkt netværk af autoriserede forhandlere, som vi køber vores biler gennem. I modsætning til visse af vores kolleger i branchen, tager vi altid selv ned og henter bilen og sørger dermed for at få gennemset den med egne øjne. På den måde sikrer vi at bilerne er sunde, skadefri og leveres med kilometergaranti. Samtidig har vi adgang til en lang række af biler, før de kommer til salg på bilmarkeder som mobile.de og autoscout24.de.

En sjælden gang imellem oplever vi dog, at bilen er i mindre god stand end først antaget. I en sådan situation drøfter vi situationen med dig og hvis du ikke ønsker at købe bilen alligevel, tager vi hjem igen – uden du skal betale for vores tid og rejseomkostninger.

Vi står også selv for al hjemtransport, enten ved at køre bilen hjem eller få den bragt på autotrailer. På den måde er bilen kaskoforsikret på turen til Danmark, hvis uheldet skulle være ude.

For at blive godkendt til en leasingaftale, er det et krav at du ikke optræder i RKI og at du har en husstandsindkomst på minimum 300.000 kr. per år.

Alle vores leasingaftaler indgås uden kilometerbegrænsning, så de er specielt velegnede til erhvervsbilister med stort kørselsbehov. Du kan således ikke komme til at “køre for mange kilometer”, i modsætning til en traditionel privat- eller erhvervsleasingordning.

Ja, der er intet ulovligt i at andre – hvad enten det er familie eller venner – bruger en bil, der er flexleaset.

Måske har du allerede fundet en bil. Måske er du i tvivl om, hvilken det skal være. Når du tager kontakt til os, holder vi et møde, hvor vi sammen sporer os ind på hvilken bil, der passer bedst til dig: Den rigtige årgang, udstyr, farve og kilometer. Herefter overlader du alt det kedelige til os.

Vi tager dialogen med forhandleren, aftaler en eventuel rabat eller får udført service på bilen, hvis det er nødvendigt. Vi tager ned og besigtiger bilen selv, så vi er 100% sikre på den lever op til dine forventninger. Herefter sørger vi for hjemtransport, indregistrering og oprettelse af leasingkontrakt. Og så leverer vi den naturligvis på din bopæl, uanset hvor i landet du bor.

Når aftalen udløber, skal du indfri bilens til dens restværdi. Det betyder at du skal betale det aftalte beløb til leasingselskabet, hvorefter bilens ejerskab overføres til dig. Du kan nu sælge den videre til tredjepart. Da bilen er uden registreringsafgift, er dine muligheder pludselig markant større end for danske biler med fuld afgift.

Vi kan naturligvis være behjælpelige i denne proces, fx. ved at sætte bilen til salg for dig, finde en forhandler i Tyskland, der vil købe den eller sælge den til en af vores eksisterende kunder, der er på udkig efter en ny bil.

Vi beregner et meget konservativt, dvs. højt, værditab på bilen i leasingforløbet. Det betyder at du, efter endt aftaleforløb, vil skulle købe bilen fra leasingselskabet til en i næsten alle tilfælde lavere pris, end bilen reelt er værd. Det betyder du kan sælge bilen videre med en fortjeneste. På den måde sikres du mod kedelige overraskelser, når aftalen udløber.

Nej, leasingaftalen indeholder ikke en serviceatale. Du skal derfor selv afholde omkostningerne til reparationer og service. Når du leaser en bil gennem SpecialCars, kan du opnå op til 30% rabat hos mærkeværksteder, hvis du kører AudiBMWMercedes-Benz eller Porsche.

Hos SpecialCars bruger vi en leasingaftale, der minder meget om et traditionelt banklån. Vi afskriver bilens værdi meget konservativt, typisk med 30% om året. Da bilen må forventes at falde væsentligt mindre i værdi, betyder det at du næsten altid vil kunne indfri restværdien og sælge bilen med gevinst bagefter.

Nogle andre forhandlere har valgt at arbejde med et depositum, uden at fastsætte en egentlig afskrivning på bilen. Som kunde ved du derfor reelt ikke hvor meget af bilens værdi er afskrevet, når leasingaftalen udløber. Det betyder at du ved leasingaftalens udløb kan ende med at skulle betale 200.000 kr. for en bil, der kun kan sælges for 150.000 kr.
Ofte vælges denne model, for at kunne tilbyde en lavere månedlig leasingydelse – men den indebærer altså en reel risiko for du får en stor regning, når leasingaftalen udløber.

HVAD ER FLEXLEASING?

Når en bil kommer til Danmark, skal der betales en registreringsafgift, før bilen kan få nummerplader på. Denne afgift, der vurderes af SKAT, afhænger af bilens årgang, kilometer, farve, udstyr og stand. Typisk prøver man at finde en tilsvarende bil til salg på fuld afgift og fastsætter herefter afgiften til et sted omkring 60% af det samlede beløb for bil, moms og afgift.

Når man flexleaser, vælger man at dele denne afgift op i små “bidder” alt efter hvor lang en periode, man vælger at binde sig for. Typisk kan det bedst betale sig at vælge 12 måneder og så få lavet en ny vurdering lige inden aftalens udløb, da registreringsafgiften i mellemtiden vil være faldet.

Det vil altså sige, at man i stedet for at betale den fulde afgift, kun betaler for 12 måneder ad gangen. Det gør betalingen til SKAT meget mindre.

HVAD KOSTER FLEXLEASING?

Det er ikke tilladt for privatpersoner at eje køretøjer, der flexleases. Derfor finansierer du brugen af bilen gennem et leasingselskab, der køber den og efterfølgende lejer den ud til dig. Da leasingselskabet skal have finansieret sit køb af bilen, som jo kan være ganske mange penge selv uden afgift, skal du derfor betale den rente, som leasingselskabet kræver. Det er altså akkurat som når du låner penge ved et almindeligt billån. Det betyder at den samlede ydelse per måned består af et afdrag på registreringsafgiften og nogle renter til leasingselskabet.

Leasingselskabet fastsætter også bilens restværdi. Det er den værdi, bilen forventes at have efter leasingperiodens udløb, dvs. der er indregnet en afskrivning, da bilen jo falder i værdi over tid.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED FLEXLEASING

Vi mødes og afklarer i fællesskab dine ønsker og behov
Vores samarbejde begynder med at du deler dine krav og ønsker til drømmebilen med os. Har du ikke mulighed for at komme forbi, kommer vi selvfølgelig gerne hjem til dig – eller besøger dig på din arbejdsplads.

Vi finder den rigtige bil til dig – uanset hvor den befinder sig
Nu går jagten i gang. Vi benytter vores store forhandlernetværk i hele Europa til at den helt rigtige bil til dig – den i perfekt stand, uden skader og med et lavt kilometertal – naturligvis passet med service.

Sammen vælger vi den leasingaftale, der passer bedst til dig
Uanset om det er en almindelig flexleasingaftale eller om dit kørselsmønster egner sig bedre til splitleasing eller sæsonleasing, hjælper vi dig til at finde den rigtige måde at have bil på – for dig.

Få ordnet service og forsikring gennem os – nemt og billigt
Når bilen er hjemme i Danmark og du er begyndt at bruge den, kan vi hjælpe dig med både forsikring og service – vi skaffer dig rabat på mærkeværkstedet, uanset om du kører Audi, BMW, Mercedes-Benz eller Porsche.

Vi hjælper dig med at sælge bilen igen, når aftalen udløber
Når leasingaftalen udløber og du er klar til en ny drømmebil, hjælper vi dig med at sælge den gamle igen – enten til vores eksisterende kunder eller gennem vores store forhandlernetværk.

Skriv til os og indhent et tilbud på din næste drømmebil

HVAD GØR JEG NÅR JEG VIL SÆLGE BILEN IGEN?

Når aftalen udløber, skal du købe bilen af leasingselskabet og indfri restværdien. Det betyder, at du skal betale det aftalte beløb til leasingselskabet, hvorefter bilens ejerskab overføres til dig, typisk via en kommerciel tredjepart, som fx. SpecialCars. Da bilen nu igen er uden registreringsafgift, er dine muligheder for at finde en køber markant større end for danske biler med fuld afgift, da du kan sælge bilen i hele Europa.

Vi kan naturligvis være behjælpelige i denne proces. Vi kan eksempelvis sætte bilen til salg for dig, finde en forhandler i Tyskland, der vil købe den eller sælge den til en af vores eksisterende kunder, der er på udkig efter en ny bil.

DET STØRSTE UDVALG

Vi finder den helt rigtige bil til dig i udlandet: Den med det lave kilometertal, den bedste farvekombination og det rigtige udstyr. Naturligvis uden skader og altid med fuld servicebog og kilometergaranti.

PRISER PÅ FLEXLEASING

Vi samarbejder med Danmarks førende leasingselskaber og mærkeværksteder. Derfor kan vi tilbyde dig stærke priser på både leasing, forsikring, service og efter­montering af udstyr.

TIL PRIVAT OG ERHVERV

Flexleasing er den billigste løsning, uanset om du leaser som privatperson eller i din virksomhed. Fordelene er i begge tilfælde lav afskrivning, kendte udgifter og de bedste biler, markedet kan tilbyde.

HVEM FASTSÆTTER VÆRDITABET?

Sammen med leasingselskabet beregner vi et meget konservativt, dvs. højt, værditab på bilen i leasingforløbet. Det betyder at du, efter endt aftaleforløb, kan købe bilen tilbage til en i næsten alle tilfælde lavere pris, end bilen reelt er værd. På den måde kan du sælge bilen videre med en fortjeneste og er sikret mod kedelige overraskelser, når aftalen udløber.

SE VORES BILER TIL SALG

Start med at kigge på vores side med biler til salg. Der er mange eksempler på både flexleasing af AudiBMWMercedes-BenzPorscheRange Rover og Volkswagen.

KOM I GANG MED FLEXLEASING

Måske har du allerede fundet en bil. Måske er du i tvivl om, hvilken det skal være. Når du tager kontakt til os, holder vi et møde, hvor vi sammen sporer os ind på hvilken bil, der passer bedst til dig: Den rigtige årgang, udstyr, farve og kilometer. Herefter overlader du alt det kedelige til os.

Vi tager dialogen med forhandleren, aftaler en eventuel rabat eller får udført service på bilen, hvis det er nødvendigt. Vi tager ned og besigtiger bilen selv, så vi er 100% sikre på, at den lever op til dine forventninger. Herefter sørger vi for hjemtransport, indregistrering og oprettelse af leasingkontrakt. Og så leverer vi den naturligvis på din bopæl, uanset hvor i landet du bor.

Samarbejds­partnere

Vi samarbejder kun med de mest seriøse leasingselskaber i branchen. Det er din garanti for en realistisk afskrivning af bilen og en tryghed for finansiel stabilitet leasingperioden igennem.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du har brug for flere informationer om flexleasing, kan du følge linksene herunder. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os på telefon  77 30 20 00.

DERFOR KØBTE VI VORES BIL HOS SPECIALCARS

Vi lever af tilfredse kunder. Her er et udpluk fra nogle anmeldelser på Trustpilot.

Rene Vestergaard

Porsche 911 4S Coupé

“Jeg bruger Special Cars fordi de er nærværende og imødekommende, og 100% ærlige omkring alle forhold i leasing “junglen”. Top professionelle og enormt hjælpsomme, også efter handlen er lukket; Service som det bør være!”

Pernille Hede-Fredholm

Audi RS6

’’Jeg er glad kunde hos Specialcars bl.a. på grund af den høje faglighed, transparens og ikke mindst deres udsøgte kundeservice. Jeg kan helhjertet anbefale deres forretning’’

Victor
d’Ottone

BMW 435i cabriolet

’’Jeg kan på det varmeste anbefale Special Cars. Tog fat i Theis baseret på en anbefaling og Theis levede op til forventning. Meget responsive på email og tlf ved spørgsmål (og jeg havde en del) og god service. God rådgivning omkring muligheder ved flexleasing samt valg af bil. Well done’’

Kenneth Bisgaard

Audi A7

’’Vi har gennem en årrække leaset biler gennem SpecialCars og har været yderst tilfreds. Jeg benytter mig også af deres services med blandt andet dækskifte og kan kun anbefale dem.’’

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button

SpecialCars bliver til Selected Car Group

SpecialCars er blevet overtaget af Selected Car Group, der er en af landets markante aktører inden for leasing og investering i eksklusive biler.

Hvad det betyder for dig som nuværende eller kommende kunde, kan du læse mere om ved at klikke på knappen nedenfor.