Audi

Når leasing skal være din løsning

FLEXLEASING AF AUDI

Audi har forlængst fejret 100-års jubilæum. Fabrikken blev nemlig grundlagt helt tilbage i 1910 af August Horch, efter en lang og bitter kamp med tidligere partnere om retten til at producere biler i eget navn. Det var dog først i 1932, at Audi slog sig sammen med Jørgen Rasmussens DKW, Wanderer og Horch (der altså var fortsat uden sin grundlægger) og blev til Auto Union.

Mens de fire mærker fortsatte salget under deres respektive navne, udviklede de i fællesskab racerbiler, der kørte under Auto Union-navnet med de fire ikoniske ringe, der stadig er mærkets logo i dag.

Det gik dog skidt for Audi selv, og mærket stoppede al udvikling af biler i 1939. Det var således først i midten af 1960’erne, efter VW’s opkøb af Auto Union at Audi-ringene igen kom på gaden. Sidenhen er det gået stødt fremad for Audi, der i dag er Volkwagen Groups premium-brand, med biler der ligger en klasse over VW selv.

DINE MULIGHEDER

Er du på udkig efter flexleasing af en Audi, kan vi anbefale at se nærmere på især A5 Sportback, der er en af de flotteste biler på markedet. Kræver du mere plads, kan en A6 Avant klare jobbet. Og har konen en hest eller er du bare glad for looket, er Q5 et rigtigt godt bud på en offroader med stil.

Se vores mange modeller nedenfor eller ring til os på telefon (+45) 40 29 91 24.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button