Mercedes-Benz

Når leasing skal være din løsning

FLEXLEASING AF MERCEDES-BENZ

Mercedes-Benz‘ aner kan spores helt tilbage til 1886, hvor verden så det første benzindrevne automobil, nemlig Karl Benz’ “Patent-Motorwagen”. Den første produktionsmodel, der bar navnet “Mercedes”, var dog fra konkurrenten, Gottlieb Daimler, der i 1901 opkaldte en bil efter racerkøreren Emil Jelineks datter, Mercedes. Det var således først da de to selskaber i 1926 fusionerede under virksomhedsnavnet Daimler-Benz, at bilmærket fik sit endelige navn, Mercedes-Benz.

Når man taler om Merdeces-Benz, må man nødvendigvis også nævne forkortelsen “AMG”. Den tidligere tuningsekspert, der var selvstændig fra 1967 til 1999, er nu 100% ejet af fabrikken og leverer den ene performanceudgave efter den anden, af næsten alle mærkets modeller. Vi er især glade for A45, C63 og E63. Og så er der selvfølgelig toppen af poppen, den fremragende SLS AMG, med sine ikoniske mågevingedøre – og en astronomisk pris.

Andre, og mere opnåelige, populære modeller er fx. C250 i W204-generationen, der kombinerer økonomi og komfort, samt diverse udgaver af E-klassen. For nyligt er vi også begyndt at se stor interesse for ML-klassen, hvilket ikke kan undre, da der er tale om en virkelig velkørende og komfortabel SUV.

Ønsker du et tilbud på en Mercedes-Benz, vi ikke viser nedenfor, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button