Porsche flexleasing

   PORSCHE FLEXLEASING

   De fleste kender Porsches historie, og ikke mindst involvering i tilblivelsen af Boblen, men Ferdinand Porsche brugte mange år på konsulentarbejde og motorudviklen, før han i 1939 stod bag udviklingen af sin første bil – Porsche 64, der grundlæggende var en forbedret Boble. Under krigen blev han nødtvunget sat til at udvikle tank-prototyper, mens Volkswagen producerede militærudgaver af Boblen.

   Efter krigen blev Ferdinand Porsche sat i fængsel i næsten to år, uden nogensinde at blive dømt for krigsforbrydelser. Det var i denne periode at hans søn, Ferry Porsche, udviklede grundideen bag Porsches første rigtige succes; nemlig Porsche 356. Og det var på baggrund af erfaringerne med 356, at Porsches mest ikoniske model, 911, i 1964 fik premiere.

    

   Porsche i dag

   Siden da har Porsche stået som en af verdens bedste sportsvognsfabrikanter, med et utal af populære modeller. Det var dog ikke 911, der i en ikke så fjern fortid sikrede fabrikkens overlevelse, efter mange magre år. Det var i stedet Porsche Cayenne – den bedst kørende SUV, vi endnu har set.

   I dag sælger Porsche flere Cayenner end 911, Boxster og Cayman tilsammen. Og med det seneste skud på stammen, den Q5-baserede Macan, ser fremtiden lysere ud end nogensinde.

   Se vores modeller nedenfor eller ring til os på telefon (+45) 40 29 91 24.

   23 biler Matching:
   Back to top