fbpx

Lamborghini Aventador

Når leasing skal være din løsning

LAMBORGHINI AVENTADOR LP750-4 SV

Hvor Lamborghinis mindre modeller har kørt med V8’ere eller V10’ere, har topmodellerne altid haft V12’ere, helt tilbage til Countach-tiden. Det blev ikke ændret med Diablo og ej heller med Murcielago. Men tiderne skifter og miljøflæberne er også trådt ind på direktionsgangene rundt omkring hos superbilsfabrikanterne. Så da Aventador blev præsenteret i 2011, frygtede mange at også Lamborghini ville downsize og ende med noget uden tvivl moderne og smart – men også lidt sjælløst. Heldigvis blev de bange anelser gjort til skamme, for lige bag din ryg sidder en V12’er på 6,5 liter og 700 hestekræfter. Det er Lamborghinis første helt nye V12’er siden 1960’erne – hvilket må siges at være en imponerende bedrift i sig selv.

Kigger man nærmere på tallene, er det svært ikke at blive ved med at være imponeret. 0-100 overstås på under tre sekunder og det tyske magasin Sport Auto har testet tophastigheden til 370 km/t. Men forrykte præstationer har selvfølgelig også altid været Lamborghinis varemærke – og vil forhåbentligt fortsætte med at være det, mange år endnu.

Denne Aventador er den særlige LP750-4 SV Coupé, der kommer direkte fra Lamborghini. Den har derfor kun gået 82 kilometer og er et helt igennem fantastisk eksemplar. I forhold til den normale Aventador har den tabt sig 50 kilo og samtidig fået 50 hk mere, hvilket sænker 0-100 disciplinen fra 2,9 sekunder til 2,8. Og det jo er vigtigt… Samtidig er topfarten stadig et “godt stykke over de 350 km/t”, som Lamborghini selv formulerer det – på trods af den gigantiske vinge og øgede downforce.

Denne bil er allerede godt på vej ind blandt klassikerne – det er der ingen tvivl om.

MÆRKE Lamborghini
MODEL Aventador LP750-4 SV
ÅRGANG 2017
TYPE Coupé
MOTOR 6,5 liter
EFFEKT 750hk / 690nm
ACCELERATION 2,8 sek
TOPHASTIGHED 350 km/t
BRÆNDSTOF Benzin
DRIVLINE Firehjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Orange
INTERIØR Sort

VIL DU I GANG MED INVESTERING?

Hvis du ligesom os også synes, at biler er noget mere spændende end aktier eller obligationer, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 29 91 24 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen bedst muligt kan placere dine midler i smukke biler, der har potentiale for at stige i værdi.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button