Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

   MERCEDES-BENZ SLS AMG BLACK SERIES

   Mercedes-Benz’ største ikon, 300 SL “Gullwing” – bilen med de fantastisk formede mågevingedøre, der skabte det populære kælenavn – måtte vente 50 år på at få sin sande arvtager. Men da den endelig kom, under navnet SLS AMG, lod den ikke forgængeren noget at høre. Den klassiske profil lige forfra var i behold og SLS AMG blev med rette betegnet som en nyklassiker.

   I Black Series-udgaven er der kælet endnu mere for detaljerne. Effekten er forøget til 622 hestekræfter, motoren spinner nu op til 8.000 omdrejninger i minutter, før begrænseren slår til – og sammen med en masse tekniske forbedringer og vægtbesparelser på op til 70 kilo, er 0-100 tiden nu nede på 3,5 sekunder.

   Der blev kun produceret i alt 25 eksemplarer af bilen i denne specielle gule farve – og denne bil har kun gået 500 kilometer: Et unikum, der må forventes at blive et samlerobjekt i årene der kommer.

   MærkeMercedes-Benz
   ModelSLS AMG Black Series
   Årgang2013
   TypeCoupé
   Motor6,2 liter
   Effekt631hk / 635nm
   Acceleration3,5 sek
   Tophastighed315 km/t
   BrændstofBenzin
   DrivlineBaghjulstræk
   TransmissionAutomatgear
   FarveGul
   InteriørSort

   VIL DU I GANG MED INVESTERING?

   Hvis du ligesom os også synes, at biler er noget mere spændende end aktier eller obligationer, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 29 91 24 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen bedst muligt kan placere dine midler i smukke biler, der har potentiale for at stige i værdi.

   SÅDAN KONTAKTER DU OS

   Back to top