fbpx

Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Når leasing skal være din løsning

Mercedes-Benz SLS AMG Black Series

Mercedes-Benz’ største ikon, 300 SL “Gullwing” – bilen med de fantastisk formede mågevingedøre, der skabte det populære kælenavn – måtte vente 50 år på at få sin sande arvtager. Men da den endelig kom, under navnet SLS AMG, lod den ikke forgængeren noget at høre. Den klassiske profil lige forfra var i behold og SLS AMG blev med rette betegnet som en nyklassiker.

I Black Series-udgaven er der kælet endnu mere for detaljerne. Effekten er forøget til 622 hestekræfter, motoren spinner nu op til 8.000 omdrejninger i minutter, før begrænseren slår til – og sammen med en masse tekniske forbedringer og vægtbesparelser på op til 70 kilo, er 0-100 tiden nu nede på 3,5 sekunder.

Der blev kun produceret i alt 25 eksemplarer af bilen i denne specielle gule farve – og denne bil har kun gået 500 kilometer: Et unikum, der må forventes at blive et samlerobjekt i årene der kommer.

MÆRKE Mercedes-Benz
MODEL SLS AMG Black Series
ÅRGANG 2013
TYPE Coupé
MOTOR 6,2 liter
EFFEKT 631hk / 635nm
ACCELERATION 3,5 sek
TOPHASTIGHED 315 km/t
BRÆNDSTOF Benzin
DRIVLINE Baghjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Gul
INTERIØR Sort

VIL DU I GANG MED INVESTERING?

Hvis du ligesom os også synes, at biler er noget mere spændende end aktier eller obligationer, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 29 91 24 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen bedst muligt kan placere dine midler i smukke biler, der har potentiale for at stige i værdi.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button