fbpx

Porsche Cayman GT4

Når leasing skal være din løsning

Porsche Cayman GT4

Da Porsche Boxster kom frem i 1996, var skeptikerne ikke helt overbeviste. Der var noget med designet, der på grund af motorens placering midtskibs, ikke helt var som man forventede. Og rigtig hurtig var den heller ikke, sådan en Boxster. Først med anden generation fra 2005 blev alle glade; nu var både design og motorisering rigtig på plads og bilen var ikke længere bare en fattigmands 911’er.

Det var også i 2005, at søstermodellen Cayman dukkede op. Og da forsvandt alle hånlige skuldertræk og sammenligninger med 911 for alvor. For Cayman kører på mange måder bedre og mere direkte, end storesøsteren.

Her har vi hentet den sidste udgave af Cayman med boxermotor. Og ikke bare en hvilken som helst udgave; det er nemlig den særlige GT4-model der har fået 3,8-liters motoren fra 911 Carrera S. Den kunne kun fås med en 6-trins manuel gearkasse, opgraderede bremser fra 911 GT3 og mekanisk spærredifferentiale. Og bilen her, har kun gået 50 kilometer. Der er i vores øjne ingen tvivl om, at den bliver en fremtidig klassiker.

MÆRKE Porsche
MODEL Cayman GT4
ÅRGANG 2016
TYPE Coupé
MOTOR 3,8 liter
EFFEKT 385hk / 620nm
ACCELERATION 4,4 sek
TOPHASTIGHED 295 km/t
BRÆNDSTOF Benzin
DRIVLINE Baghjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Hvid
INTERIØR Sort

VIL DU I GANG MED INVESTERING?

Hvis du ligesom os også synes, at biler er noget mere spændende end aktier eller obligationer, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 29 91 24 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen bedst muligt kan placere dine midler i smukke biler, der har potentiale for at stige i værdi.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button