Kontakt

Når leasing skal være din løsning

VI ER HER FOR AT HJÆLPE DIG

Vi har hjemme i Hvidovre, lidt uden for København. For at kunne levere de skarpeste priser, opererer vi med et lille lager af biler. Det betyder at ikke alle biler på hjemmesiden altid er tilstede i vores forretning. Vi beder derfor om at du ringer eller skriver til os, hvis du vil lave en aftale, så du ikke kører forgæves.

ÅBNINGSTIDER

  • Mandag – fredag: 09.00 – 17.00 – alle fremvisninger er efter aftale
  • Første søndag hver måned: 10.00 – 14.00

Du kan også finde os på Facebook eller læse anmeldelser af os på Trustpilot.

KUNDE­TILFREDSHED ER VORES VAREMÆRKE – BILER ER VORES PASSION

Hos SpecialCars har vi over 15 års erfaring med import af let brugte luksusbiler fra udlandet. Biler, der allerede har taget den største afskrivning, men stadig er tæt på nystand. Det er din garanti for en lav kapitalbinding og en høj køreglæde.

Vi ved at køb af biler i luksusklassen er en tillidssag. Derfor sætter vi en ære i at du føler dig tryg, når du handler med os.

Du er med hele vejen gennem købsprocessen, fra vi sammen udvælger den helt rigtige bil til dig, til den står hjemme på din adresse.

Vi er eksperter i både flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Så uanset om du handler gennem din virksomhed eller som privatperson, får du alle muligheder for at vælge både den rigtige bil og den rigtige finansiering – helt skræddersyet til dit behov.

Og vi ved, at din tid er det vigtigste, du har. Derfor tilbyder vi en række services, der gør livet som bilejer både lettere og mindre tidskrævende. Uanset om du vil have skiftet dæk, repareret en skade eller eftermonteret udstyr, har vi eksperter klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag og se hvor nemt det kan være, at lease en bil gennem os.

Theis Gerner Stanek

Indehaver / CEO

Lutz Stanek

International Sales

Anja Strand

Administration Manager

Nicolai Kornvig

Service

Mathias

Mathias Baunsgaard

Content

Kasper Polk

Klargøring

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button