fbpx

Månedens bil: Audi A6 Avant 3,0 TDi Competition

Når leasing skal være din løsning

AUDI A6 AVANT 3,0 TDI COMPETITION

Få biler har den samme udstråling af at chaufføren har gjort det godt her i livet, som Audi A6. Bilen for mellemledere og juniorpartnere i større virksomheder, der tjener mere end de vil indrømme, men samtidig også overfor omverdenen vil signalere, at det ikke er hver eneste 25-øre, der bliver vendt.

Rejsen til toppen af mellemleder-klassen har været lang og hård for Audi A6. Den kom til verdenen tilbage i 80’erne, som den volumniøse Audi 100, der var knap så forfinet som E-klassen og 5-serien. Men kommer tid, kommer råd og op gennem 90’erne blev bilen måde mere sportslig (med S6-udgaven) og mere sikker end konkurrenterne. At gøre quattro-firehjulstrækket til et adelsmærke, var en genistreg der på få år skulle bringe A6 helt forrest i feltet.

For med C7-generationen fra 2011-2018 var det efterhånden Mercedes-Benz og BMW, der pludselig befandt sig i forfølgernes rolle. Bilens dynamiske linjer og bløde kurver, den aggressive frontgrill og flotte afrundede bagende hev smil frem på læberne hos selv den mest kritiske beskuer. Stilen var gennemført helt ned til mindste detalje og levede fuldt ud op til Audis designfilosofi om sportslige, men elegante biler, der giver chaufføren lyst til at sætte sig bag rattet og aldrig komme ud igen.

MÅNEDENS BIL

I maj måned har vi valgt denne 2015 Audi A6 Avant 3,0 TDi Competition, der får sine kræfter fra den utrolige 326 hestes dieselmotor. Bilen er en lettere tunet udgave af den normale 3,0 TDi og kan faktisk levere hele 346hk med en kortvarig overboost-funktion. Samtidig fungerer den 8-trins traditionelle gearkasse til perfektion og sørger for at holde motoren i det rette omdrejningsfelt til alle tider.

Det betyder at bilen altid er klar til det næste spring frem på motorvejen – det naturlige habitet, for en bil af denne kaliber.
Kan du se dig selv bag rattet af denne bil, så har vi godt nyt, for den er nemlig til salg! Du kan se salgsopstillingen her – og da bilen er på lager, kan vi have dig godt kørende allerede i morgen.

MÆRKE Audi
MODEL A6 Avant
ÅRGANG 2015
TYPE Stationcar
MOTOR 3,0 liter
EFFEKT 326hk / 650nm
ACCELERATION 5,1 sek
TOPHASTIGHED 250 km/t
BRÆNDSTOF Diesel
DRIVLINE Firehjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Nardo-grå
INTERIØR Sort

KAN DU NØJES MED MINDRE?

Hvis du er glad for Audi, men måske ikke behøver dieselpower eller 326hk, har vi heldigvis også mange andre biler til salg lige nu. Kontakt os på telefon (+45) 70 30 20 00 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan finde den helt rigtige bil til dig.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button