fbpx

Månedens bil: MINI John Cooper Works Countryman

Når leasing skal være din løsning

MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN

Vil du signalere storby-smartness, men ikke gå på kompromis med hverken plads, performance eller praktikalitet, så er dette bilen for dig. Dens fulde navn er MINI John Cooper Works Countryman All4, hvilket sandsynligvis er det længste navn i bilhistorien og utvivlsomt dét, der er sværest at huske.

Men der er en mening med galskaben, for bag navnet gemmer der sig en utroligt velkørende og sjov bil. I modsætning til de mindre MINI’er kan der rent faktisk være et menneske eller to på bagsædet. I hvert fald hvis de ikke er helt udvoksede endnu.

Ude foran finder vi den friske 1,6-liters turbobenziner, der med sine 218hk og 300nm i samspil med bilens permanente firehjulstræk skyder ekvipagen til de første hundrede kilometer i timen på godt under syv sekunder. Det er GTi-performance i et familiebilskarosseri og den slags har vi som bekendt en lille svaghed for. Det eneste problem vi kan komme på, er sådan set at bilen ikke ligefrem kan kaldes ”mini” længere. Faktisk er bilen større end nyeste Golf-generation, men det er vist også længe siden, at truth in advertising har været på mode i bilbranchen.

Alt i alt er bilen med verdens længste navn en herlig lille… okay mellemstor pakke, til både ham og hende der stadig drømmer om singlelivet i storbyen, men for længst er flyttet til Farum og er blevet gift, har fået mellemstore børn og en mellemstor hund. Vi bliver jo alle voksne en dag.

MÆRKE MINI
MODEL John Cooper Works Countryman
ÅRGANG 2016
TYPE SUV
MOTOR 1,6 liter
EFFEKT 218hk / 300nm
ACCELERATION 6,6 sek
TOPHASTIGHED 205 km/t
BRÆNDSTOF Benzin
DRIVLINE Firehjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Sort
INTERIØR Sort

GIDER DU HELLER IKKE OLIEBRÆNDERE?

Er du glad for firehjulstrukne benzinbiler? Så er der mange andre at vælge mellem lige nu. Kontakt os på telefon
(+45) 70 30 20 00 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan finde den helt rigtige bil til dig.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button