fbpx

MERCEDES-BENZ C400T AMG

Når leasing skal være din løsning

MERCEDES-BENZ C400T AMG

I 1886 skete der to ting i den tyske delstat Baden-Württemberg, der skulle give genlyd verden over. I Mannheim patenterede Karl Benz sin nye opfindelse, kaldet “Motorwagen”. Og få måneder senere, små 100 kilometer derfra, kulminerede Gottlieb Daimler og Wilhelm Maybachs arbejde med den motoriserede drosje, i en maskine de gav navnet “Motorkutsche”. Uafhængigt af hinanden, havde de tre tyske genier inden for kort tid opfundet dét, der skulle ændre verdenshistorien for altid: Bilen.

Som det oftest går med den slags historier, fulgte nu årtier med skænderier, juridiske slagsmål og andre ufredsommeligheder, inden resterne af Benz og Daimlers virksomheder endelig slog pjalterne sammen og i 1929 dannede det, der skulle blive til en af verdens første bilproducenter de næste hundrede år: Daimler-Benz. På det tidspunkt var Daimler dog for længst død og begravet og Maybach havde slået sig på zeppelinerproduktion, men længe inden da var et tredje ikonisk navn allerede blevet introduceret for verden, da Daimlers samarbejdspartner Emil Jellinek i 1901 opkaldte en af mærkets biler efter sin datter. Pigen var døbt Mercedes og resten er historie.

Op gennem 70’erne begyndte rivaliseringen mellem BMW og Mercedes-Benz at tage fart. Og intet sted var konkurrencen hårdere, end i den mindste bilklasse. I det tyske touringcar mesterskab, DTM, tørnede BMW’s 3-serie, i form af M3, og Mercedes-Benz 190’ere, med de ikoniske Cosworth-motorer, sammen uge efter uge. Som oftest med BMW som vinderen. Således fortsatte det op gennem 90’erne og 00’erne, hvor det var svært for C-klassen at hamle op med 3-serien, for uanset hvor behagelig og velgennemtænkt en bil, C-klassen end var, manglede den bare den sporty følelse, selv den mindste 3-serie gav sin chauffør.

Det var der mange i Stuttgart der var grundigt trætte af, så med udviklingen af W205-modellen fra 2014, blev der lagt vægt på at den skulle kunne konkurrere mod de bayerske rivaler på alle parametre. Og som sagt, så gjort. Den nuværende C-klasse er mindst lige så velkørende som 3-serien, når vejen svinger, og overlegen på alle andre områder, fra komfort til kvalitet og alt derimellem.

Derfor er den sidste Månedens Bil i 2018 denne 2014 C400T AMG 4Matic. Bilen er et udstyrsstykke uden lige og glæder sin chauffør med alt fra adaptiv fartpilot over luftaffjedring til det lækre Burmester lydanlæg. Når du sætter dig ind i den, mødes du med en fornemmelse af kvalitet, der er second-to-none i klassen og som knytter stærke bånd til S-klassen. Faktisk kan man med god ret stille spørgsmålet om hvorfor man overhovedet skulle vælge en S-klasse, når nu den yngre søster gør det så blændende.

Men tag ikke kun vores ord for det – bilen holder klar til en prøvetur, så kom forbi og se om du ikke også bliver overbevist. Se salgsopstillingen her og ring og hør nærmere.

MÆRKE Mercedes-Benz
MODEL C400T AMG
ÅRGANG 2015
TYPE Stationcar
MOTOR 3,0 liter
EFFEKT 333hk / 480nm
ACCELERATION 5,0 sek
TOPHASTIGHED 250 km/t
BRÆNDSTOF Benzin
DRIVLINE Firehjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Grå
INTERIØR Sort

ER BILER MED STJERNE LIGE HVAD DU VIL HAVE?

Det siges, at “mænd med hjerne, kører biler med stjerne”. Om det er rigtigt, skal vi lade være usagt, men her ser du de andre Mercedes-Benz, vi har til salg lige nu. Kontakt os på telefon (+45) 70 30 20 00 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan finde den helt rigtige bil til dig.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button