Nyheder

Når leasing skal være din løsning

VANVIDSBILEN TIL VERDENSMANDEN

28. august 2020 Hvis du følger os på Facebook, ved du at vi elsker biler. Alle biler. Men ligesom med børn, elsker vi nogle af dem lidt mere end andre. For os er det de helt særlige, specielle biler vi holder mest af. De biler, der taler til hjertet (og nogle gange en del længere nede). Denne bil er en af dem.

Som kendere vil vide, drejer det sig om en AC Cobra. En bil, vi har hentet hjem helt fra USA. Caroll Shelbys mesterstykke, som desværre er umulig at betale i dag, grundet den enorme efterspørgsel. Heldigvis er der dog andre muligheder: Denne bil er nemlig bygget af den amerikanske specialist Superformance, der er eksperter i Cobra-replikaer på originale rammer. Firmaet har, som de eneste, fået en licens af mr. Shelby himself og det borger for kvalitet, autencitet og sjæl.

Når den lange, sexede kølerhjelm åbnes, mødes man af synet af den klassiske smallblock Ford V8’er på 427 kubiktommer – eller 7 liter på godt dansk. Det er der ikke ret meget “small” over på vores kanter og hverken lyden, kræfterne eller benzinforbruget kan siges at høre i den kategori. Når du så meget som kigger på pedalen til højre, flænses dine øregange af et soundtrack, der er ren død og ødelæggelse og som får alle elbiler i dit postnummer til øjeblikkeligt at bryde i brand af bare skam. Men for overhovedet at komme i gang, skal du først trykke koblingspedalen ned. Giver det besvær, skulle du nok ikke have skippet legday, din slapsvans. Her er ingen moderne bekvemmeligheder, intet automatgear, ingen ESP, ingen launch control – kun 7 liters ren vanvid der slippes løs på din kommando. En AC Cobra er bilen til manden, der har så meget hår på brystet at han bruger en hækkesaks når det skal trimmes. Og det er lige præcis sådan, det skal være.

Tør du lægge arm med en Cobra? Eller skal vi finde en anden klassiker til dig?

DERFOR FLEXLEASER DU DIN NÆSTE BIL

21. august 2020  Betaler du stadig fuld afgift på din bil? Så kig med her og se hvorfor det bør være sidste gang du gør det. Flexleasing er nemlig både nemmere og billigere end traditionelle billån – her er seks grunde til du skal prøve det:

  • Du får en lav månedlig ydelse, da du kun betaler registreringsafgift for den periode, du benytter bilen.
  • Forlænger du aftalen når den udløber, vil registreringsafgiften til den tid være faldet yderligere og den næste periode bliver derfor endnu billigere.
  • Du kan investere dine midler langt bedre, da du kun binder dig for korte perioder ad gangen, i modsætning til ved et traditionelt billån.
  • Du får en lavere forsikringspræmie, da bilen vurderes uden moms og afgift.
  • Kør en cabriolet om sommeren og en SUV om vinteren, da du kun betaler for de måneder, du kører i bilen.
  • Når du vil sælge bilen igen, kan du gøre det overalt i Europa, da der ikke er betalt moms og afgift.

SpecialCars er eksperter i alle leasingformer – flexleasing, splitleasing og operationel leasing.

BETAL KUN FOR DEN PERIODE, DU BRUGER BILEN

14. august 2020 Vi ved alle, at biler er dyre i Danmark. Med en af verdens højeste registreringsafgifter er det ikke ligefrem sjovt at købe en Peugeot, men betale for en Porsche.

Heldigvis er løsningen lige ved hånden. Den hedder flexleasing og når du flexleaser en bil hos SpecialCars, betales registreringsafgiften i små “bidder”, alt efter hvor lang en periode, du vil binde dig for. Det betyder, at du kun betaler registreringsafgift for den periode, du bruger bilen – og ikke de næste 3, 5 eller 10 år som i dag.

Normalt kan det bedst betale sig at vælge en periode på 12 måneder ad gangen og så få lavet en ny vurdering af bilen, lige inden aftalens udløb. For til den tid vil registreringsafgiften vil være noget lavere og du vil så skulle betale mindre for næste periode.

Det giver dig luft i budgettet – og pludselig er drømmebilen måske inden for rækkevidde.

MERCEDES-BENZ G63 AMG – STUTTGARTS ZOMBIE SLAYER

31. juli 2020  I mere end 40 år har G-klassen stået som en stoisk betragter af tidernes skiften og været den urokkelige klippe, bilbranchens bølger slog ind mod, uden at lade sig påvirke i synderlig grad.

Så umiddelbart skulle man jo tro, at der ikke kan findes særlig mange kunder til en bil, der grundlæggende er uforandret siden Ronald Reagan blev præsident – og som i øvrigt bærer et prisskilt med flere nuller end de flestes realkreditlån.

Men G-klassen trodser enhver forstand. Når man sætter sig op i en, er det som hele verden åbnes og vejene… well, hvem har egentlig brug for veje, når man kører i en G-klasse? Bilen giver sin chauffør en følelse af usårlighed og overlegenhed, hvilket er en farlig, om end berusende cocktail. Én ting er i hvert fald sikkert; når zombieapokalypsen kommer, kan vi ikke komme på en meget bedre følgesvend end G-klassen.

I 2018 skete der dog noget, ingen havde set komme. G-klassen blev ikke bare fornyet, men direkte udskiftet. Selv om kun tre komponenter overlevede fra forgængeren, ligner bilen heldigvis sig selv – i hvert fald udvendigt. Øverst på skamlen finder vi G63 AMG-modellen, der med sine små 600 hestekræfter og moment nok til at trække en Tysklandsfærge, har en voldsom trang til at få høvlet speederen i bund – og en mindst lige så stærk trang til at stå foran den nærmeste benzinstander og se afslappet cool ud.

Men småligheder som benzinforbrug og miljøvenlighed er dens chauffør formentlig ligeglad med – og zombierne er det helt sikkert. Så slip vanviddet løs og køb en G-klasse. Vi garanterer du ikke vil fortryde det. Og hav os i tankerne, når zombierne kommer, for vi kan sikkert godt bruge et lift til den tid!

Vi har i øjeblikket en 2019 Mercedes-Benz G63 AMG til salg på vores hjemmeside. Den er ikke billig, men det er en livsforsikring aldrig.

SPLITLEASING – FIRMABIL UDEN BESKATNING

24. juli 2020 Ejer du en virksomhed, tilbyder du formentlig dine medarbejdere en firmabil. Men beskatningen af fri bil er så høj, at den sender et stærkt signal om at vælge så billig en bil muligt, for at undgå at blive flået i skat. Og det er jo ikke særlig sjovt at køre Skoda Octavia, når man nu har lidt større drømme.

Men det er der en løsning på: Når firmabilen splitleases, fordeles alle udgifter mellem virksomheden og medarbejderen, afhængig af hvor meget af kørslen der foregår i arbejdsøjemed og hvor meget, der foregår privat.

For medarbejderen betyder det, at beskatningen af fri bil helt undgås. Køres der primært i arbejdsøjemed, bliver udgiften til bilen meget lav, sammenlignet med en traditionel firmabilsordning.

For virksomheden er der endnu flere fordele: Udgifterne mindskes, da medarbejderen selv betaler sin del af driftsomkostningerne. Og da bilen indregistreres på en flexleasingordning, hvor registreringsafgiften kun betales for ét år ad gangen, mindskes kapitalbindingen også væsentligt.

Læs mere her

SOMMERDEPRESSIONER OG HVORDAN DU UNDGÅR DEM

10. juli 2020 Vi går en svær tid i møde. Lige om hjørnet lurer truslen fra intetsigende koreanske elbiler, EU-dikterede forureningskrav der giver os trecylindrede pispotter og road pricing fra et bystyre, der mener at menneskets teknologiske formåen toppede med opfindelsen af cyklen.

Det bliver hårdt. Heldigvis findes der en løsning. Den hedder Audi R8 V10 Spyder. En spektakulær gadebil, der med sin skrigende V10’er og manglende tag er svaret på den snigende depression, de fleste af os biltosser er godt på vej til at udvikle.

Audi R8 er superbilen, du kan bruge året rundt, hvis du da nænner det. Firehjulstræk og en byggekvalitet, der giver Tesla våde drømme, skaber rammerne om en bil, der tigger om blive brugt. Med samme platform som Lamborghini Huracan er der lagt op til løjer, både hvad gælder køreegenskaber og fart. Og løjer, det er hvad en R8 leverer. Så mange, at du endda for en stund glemmer alt om den dystopiske fremtid, der lurer i horisonten.

Så kom i gang. Tag en sidste brydekamp med en skrigende V10’er, inden det er for sent. Bilen venter på dig i vores showroom.

VI VAR TIL PRÆSENTATION AF MCLAREN 765LT – BODYBUILDERUDGAVEN AF 720S

29. maj 2020 I mere end 15 år har SpecialCars hentet smukke og sjældne biler hjem til lille Danmark. I den periode har vi opbygget et enormt netværk af forhandlere i udlandet, der giver os unikke muligheder for at være de første, der leverer de nyeste modeller til vores kunder herhjemme.

I forrige uge blev vi inviteret på besøg hos en forhandler i Tyskland for at hilse på denne McLaren 765LT, der først kommer til salg i slutningen af året. Og det er gennem forhandleren her, som vi har købt mange biler af i tidens løb, at vi har skaffet den første 765LT hjem til Danmark, på specialbestilling fra en af vores kunder.

Han bliver ejeren af en helt unik bil, for der produceres nemlig kun 765 eksemplarer af bilen, der som navnet antyder, er en kraftig opgradering fra 720S. Med 45 ekstra heste fra V8’eren, et vægttab på 80 kilo og adskillige komponenter fra Senna-modellen, bliver den vævre Woking-skabning noget af en mundfuld for Maranello.

UNDVÆR BAGSÆDERNE – OG SPAR PENGE PÅ DRØMMEBILEN

26. februar 2020 Flexleasing er den bedste genvej til drømmebilen for rigtig mange bilentusiaster. Fordi registreringsafgiften kun betales for en periode ad gangen, bliver den månedlige ydelse for at køre i bilen markant lavere, end hvis der var betalt fuld afgift.Men det kan faktisk blive endnu billigere at køre i drømmebilen: Flexleasing er nemlig også en rigtig god idé til varebiler, varevogne og biler på papegøjeplader, da afgiften på disse biler er endnu lavere end for biler på hvide plader. Det betyder at den månedlige leasingydelse i mange tilfælde vil være under halvdelen af hvad den er for en tilsvarende bil på hvide plader.

Uanset om du er håndværker, hestepige eller bare ikke har brug for bagsæderne, er flexleasing af gulpladebiler således en rigtig god idé.

Læs mere om flexleasing af gulpladebiler

Månedens bil: Range Rover Velar R-Dynamic P380

22. august 2019 Range Rover Velar kan vel egentlig bedst betegnes som den første Range Rover designet til motorvejen. For på trods af en vadedybde på to fod, er her ingen mulighed for at låse differentialerne og designet og den oplevede kvalitet er mere luksuriøs end nogensinde før. Bilen er et unikum, når det gælder luksus og komfort – og ikke mindst, en stil det er umuligt ikke at holde af.

Klik her for at se mere om bilen.

Månedens bil: Audi Q7 3,0 TDi

28. juli 2019 Kort efter årtusindeskiftet måtte Audi misundeligt se til, mens ærkerivalerne BMW og Mercedes-Benz stjal den ene premiumkunde efter den anden. Det forjættede land hed SUV-bølgen og Audi havde intet modsvar parat til de storsælgende X5 og ML. Man lagde derfor hovederne i blød i Ingolstadt og svaret blev Audi Q7 – en premium SUV med syv sæder og en vægt som en Tysklandsfærge.

Læs historien om den moderne Grand Tourer – bilen, der krydser kontinenter og forener overskud med luksus.

Månedens bil: MINI John Cooper Works Countryman All4

24. juni 2019 Vil du signalere storby-smartness, men ikke gå på kompromis med hverken plads, performance eller praktikalitet, så er dette bilen for dig. Dens fulde navn er MINI John Cooper Works Countryman All4, hvilket sandsynligvis er det længste navn i bilhistorien og utvivlsomt dét, der er sværest at huske.

Læs mere om bilen og se de flotte billeder.

Josefine Lützau gør status på sin sæson

30. maj 2019 I 2018 indledte Special Cars et samarbejde med Josefine Lützau der er en af Danmarks største talenter i skisportsverdenen. Det medførte bl.a. at vi stillede en bil til rådighed, så kun kunne komme rundt i Europa og deltage i konkurrencer på højt, internationalt niveau.

Det sidste halve år har Josefine så drønet rundt i Europa og deltaget i konkurrencer på hele kontinentet. Hvis du vil høre hvordan det er gået, kan du læse hendes egen beretning om 2019-sæsonen her.

Månedens bil: Audi A6 Avant 3,0 TDi Competition

27. maj 2019 Få biler har den samme udstråling af at chaufføren har gjort det godt her i livet, som Audi A6. Bilen for mellemledere og juniorpartnere i større virksomheder, der tjener mere end de vil indrømme, men samtidig også overfor omverdenen vil signalere, at det ikke er hver eneste 25-øre, der bliver vendt.

Rejsen til toppen af mellemleder-klassen har været lang og hård for Audi A6. Læs hvordan Audi A6 blev den succes, den er i dag.

Månedens bil: Historien om Porsche 911

9. april 2019 I mere end 60 år har Porsche 911 været bilen, alle raske drenge (og piger) vendte sig om efter på gaden. Der var ingen tvivl om hvad det var for én, hverken når man så eller hørte den. 911’eren har gennem generationer formået at blive den mest ikoniske – og mest ægte – sportsvogn på markedet.

Her kan du læse lidt om historien bag bilen – og se flotte billeder af de 911’ere, vi har klar til flexleasing.

Her får du Porsche 911’s historie.

Månedens bil: Volkswagen Golf 7 GTI Clubsport

5. marts 2019 Efter et par små svipsere med Golf III og Golf IV, sådan midt i modellens historie, viser Golf 7 GTi atter hvorfor hele klassen og konceptet startede her. Volkswagen har nemlig endnu engang leveret en fantastisk ydende motor, i et kønt og praktisk karrosseri.

Her får du Golfens historie.

Månedens bil: Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé

11. februar 2019 Hvis du i midten af 90’erne gerne ville sidde lidt højt i trafikken og havde brug for at trække en hest eller to, samtidig med du ikke blev døv af at køre mere end 80 km/t, var dine muligheder temmelig begrænsede. Men Mercedes-Benz kom frem med en løsning på problemet. I denne artikel skriver vi om M-klassens historie – kulminerende med den utrolige GLE 63 S Coupé.

Læs artiklen her.

Flexleasing af biler på gule plader – kan det betale sig?

4. februar 2019 Flexleasing er en fornuftig og prisvenlig genvej til drømmebilen for rigtig mange af os bilentusiaster. Fordi afgiften kun betales periodevis, bliver den månedlige udgift for at køre i bilen markant lavere, end hvis man havde skulle betale den fulde afgift. Men kan det også betale sig, når bilen skal være på gule plader? Det undersøger vi her.

Se mere om flexleasing af gulpladebiler her.

Månedens Bil: Audi RS6 Avant

Op gennem 80’erne dominerede Audi quatto på rallybanerne verden over og effekten af denne succes udeblev ikke. Ivrige entusiaster med store tegnebøger kunne købe coupéen Audi Quattro (og Sport Quattro, hvis pengene rakte) og give gas på både landevej, autobahn og racerbaner. Men marketingafdelingen sukkede efter mere – her var endelig chancen for at markere Audi som et sportsligt luksusbrand. Og de skulle få deres ønske opfyldt.

I 1990 lancerede Audi således den første S-model. Den fik navnet S2 og var baseret på coupé-udgaven af Audi 80, der var forgængeren for A4. Med sin 2,2-liters femcylindrede rækkemotor, tilsat noget så eksotisk som en turbolader, steg ydelsen til hele 220hk. Det bragte bilen til hundrede kilometer i timen på omkring seks sekunder. Selv om det lyder en anelse tamt i dag, var det imponerende tider for 30 år siden og med quattro-firehjulstrækket var det en smal sag at køre fra selv langt dyrere biler. Men det skulle blive endnu vildere…

Se mere her: Månedens bil: Audi RS6 Avant 4,0 TFSi

SpecialCars indgår sponsoraftale med skitalentet Josefine Lützau

12. december 2018 22-årige Josefine Lützau er en af Danmarks bedste freeriders. Ved siden af sin sport, læser hun statskundskab på Aarhus Universitet og kører i vinterhalvåret op og ned af Europas bjerge, i håbet om at kvalificere sig til World Cup’en. Da vi hos SpecialCars selv er store skisportsentusiaster og gerne vil hjælpe unge talenter som Josefine på deres vej til toppen, har vi valgt at stille en Volkswagen Golf 6R til rådighed for hende. Bilens letkørthed, kombineret med det solide firehjulstræk gør, at den kommer frem overalt, der er behov for det – og tilmed i en vis fart.

Læs hele historien om vores sponsorat her.

Månedens bil: Mercedes-Benz C400T AMG 4Matic

2. december 2018 BMW’s M-modeller havde altid været en torn i øjet på ingeniørerne hos Mercedes-Benz. Så med udviklingen af W205-modellen fra 2014, blev der lagt vægt på at bilen skulle kunne konkurrere mod de bayerske rivaler på alle parametre. Og som sagt, så gjort. Den nuværende C-klasse er mindst lige så velkørende som 3-serien, når vejen svinger, og overlegen på alle andre områder, fra komfort til kvalitet og alt derimellem.

Se masser af billeder og læs mere om Mercedes-Benz C400T AMG 4Matic her.

Flexleasing af plugin-hybrid biler

17. november 2018 Hvor meget vi end gerne vil forsøge at glemme det, er det efterhånden svært for os bilelskere at argumentere mod det faktum, at hver eneste kilometer vi kører i vores kæreste eje, er med til at gøre Jorden til et lidt mere ubehageligt sted at være. Heldigvis er der råd for den dårlige samvittighed: Løsningen hedder flexleasing af plugin-hybrid biler. Her kombineres forbrændingsmotorens sjæl og rækkevidde med elmotorens umiddelbare antrit og nul-udledning af farlige stoffer til naturen omkring os.

Bliv klogere på hvilke hybrid-plugin biler, der er særligt velegnede til flexleasing, ved at læse artiklen.

Månedens bil: Range Rover SDV8 Autobiography

7. november 2018 Lige meget hvor en Range Rover SDV8 kommer frem, vender den hoveder og den føler sig lige så meget hjemme på Amalienborg Slotsplads, som i de mudrede klitter ved Vesterhavet. Motorveje, skovveje – og ja, slet ingen veje – alle steder er Range Roverens naturlige habitat. Denne særlige kombination af karaktertræk og egenskaber gør bilen markedets førende luksus SUV, med den meget britiske udstråling af lederskab og autoritet.

Se masser af flotte billeder og læs historien om Range Rover her.

Flexleasing – din genvej til både sommer- og vinterbil

29. september 2018 Sommeren er gået på hæld og efteråret for alvor indtrådt. Regn, rusk og kulde er på vej og vi indstiller os på de mørke måneder, hvor havemøblerne og sommertøjet pakkes væk. Måske er det på tide at finde en bil, der passer til årstiden? Flexleaser du din bil, kan du nemlig have både en sommerbil og en vinterbil – én til hver årstid.

Kom godt i gang og læs mere om mulighederne for at have både en sommer- og vinterbil her.

Oplev en magisk aften med SpecialCars og Katerina Pitzner

27. november 2017 I samarbejde med Kvindernes Bilmagasin inviterer SpecialCars til en magisk aften i kvindernes tegn – fyldt med eksklusive biler, feinschmecker-ure og funklende diamanter. Anja og Theis afslører denne aften danmarkspremieren på en superbil og Katerina Pitzner går på scenen og fortæller om sit fortryllende diamantunivers.

Tilmeld dig og oplev en magisk aften hos os.

Ny nedsættelse af registreringsafgiften – hvad nu?

29. august 2017 Rygterne om nye ændringer i registreringsafgiften svirrer som tordenfluer i sommervarmen. Og mens politikerne slås om en eventuel nedsættelse af afgiften og bilbranchen klager over et fuldstændig dødt marked som følge af samme, er det på tide at få lidt fakta på plads.

Læs vores uddybende artikel om den seneste ændring af registreringsafgiften her.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button