Velkommen til SpecialCars

KUNDETILFREDSHED ER VORES VAREMÆRKE – BILER ER VORES PASSION

Hos SpecialCars har vi over 15 års erfaring med import af let brugte luksusbiler fra udlandet. Biler, der allerede har taget den største afskrivning, men stadig er tæt på nystand. Det er din garanti for en lav kapitalbinding og en høj køreglæde.

Vi ved at køb af biler i luksusklassen er en tillidssag. Derfor sætter vi en ære i at du føler dig tryg, når du handler med os.

Du er med hele vejen gennem købsprocessen, fra vi sammen udvælger den helt rigtige bil til dig, til den står hjemme på din adresse.

Vi er eksperter i både flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Så uanset om du handler gennem din virksomhed eller som privatperson, får du alle muligheder for at vælge både den rigtige bil og den rigtige finansiering – helt skræddersyet til dit behov.

Og vi ved, at din tid er det vigtigste, du har. Derfor tilbyder vi en række services, der gør livet som bilejer både lettere og mindre tidskrævende. Uanset om du vil have skiftet dæk, repareret en skade eller eftermonteret udstyr, har vi eksperter klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag og se hvor nemt det kan være, at lease en bil gennem os.

Theis Gerner Stanek

Theis Gerner Stanek

Indehaver / CEO

Lutz Stanek

Lutz Stanek

International Sales

Henrik Eshington

Henrik Eshington

Service- og Account Manager

Anja Strand

Anja Strand

Administration Manager

Nicolai Kornvig

Nicolai Kornvig

Service

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp?

Vi står klar - ring eller skriv til os

Gør dine drømme til virkelighed - start her

Vil du høre mere om hvordan vi finder netop din drømmebil, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonerne og glæder os til at tale med dig.

Back to top