Velkommen til SpecialCars

   - lad os hjælpe dig til en bedre bil

   KUNDETILFREDSHED ER VORES VAREMÆRKE – BILER ER VORES PASSION

   Hos SpecialCars har vi over 15 års erfaring med import af let brugte luksusbiler fra udlandet. Biler, der allerede har taget den største afskrivning, men stadig er tæt på nystand. Det er din garanti for en lav kapitalbinding og en høj køreglæde.

   Vi ved at køb af biler i luksusklassen er en tillidssag. Derfor sætter vi en ære i at du føler dig tryg, når du handler med os. Du er med hele vejen gennem købsprocessen, fra vi sammen udvælger den helt rigtige bil til dig, til den står hjemme på din adresse.

   Vi er eksperter i både flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Så uanset om du handler gennem din virksomhed eller som privatperson, får du alle muligheder for at vælge både den rigtige bil og den rigtige finansiering – helt skræddersyet til dit behov.

   Vi ved at din tid er det vigtigste, du har. Derfor tilbyder vi en række services, der gør livet som bilejer lettere og mindre tidskrævende. Uanset om du vil have skiftet dæk, repareret en skade eller eftermonteret udstyr, har vi eksperter klar til at hjælpe.

   Theis Gerner Stanek

   Theis Gerner Stanek

   Indehaver

   Henrik Eshington

   Henrik Eshington

   Service- og Account Manager

   Anja Strand

   Anja Strand

   Administration Manager

   Back to top