Velkommen til SpecialCars

   - lad os hjælpe dig til en bedre bil

   KUNDETILFREDSHED ER VORES VAREMÆRKE – BILER ER VORES PASSION

   Hos SpecialCars har vi over 15 års erfaring med import af let brugte luksusbiler fra udlandet. Biler, der allerede har taget den største afskrivning, men stadig er tæt på nystand. Det er din garanti for en lav kapitalbinding og en høj køreglæde.

   Vi ved at køb af biler i luksusklassen er en tillidssag. Derfor sætter vi en ære i at du føler dig tryg, når du handler med os.

   Du er med hele vejen gennem købsprocessen, fra vi sammen udvælger den helt rigtige bil til dig, til den står hjemme på din adresse.

   Vi er eksperter i både flexleasing, erhvervsleasing og splitleasing. Så uanset om du handler gennem din virksomhed eller som privatperson, får du alle muligheder for at vælge både den rigtige bil og den rigtige finansiering – helt skræddersyet til dit behov.

   Og vi ved, at din tid er det vigtigste, du har. Derfor tilbyder vi en række services, der gør livet som bilejer både lettere og mindre tidskrævende. Uanset om du vil have skiftet dæk, repareret en skade eller eftermonteret udstyr, har vi eksperter klar til at hjælpe.

   Kontakt os i dag og se hvor nemt det kan være, at lease en bil gennem os.

   Theis Gerner Stanek

   Theis Gerner Stanek

   Indehaver / CEO

   Thomas Funch

   Thomas Funch

   Leasing Advisor

   Lutz Stanek

   Lutz Stanek

   International Sales

   Henrik Eshington

   Henrik Eshington

   Service- og Account Manager

   Daniel Zattlander

   Daniel Zattlander

   Service Assistant

   Anja Strand

   Anja Strand

   Administration Manager

   Gør dine drømme til virkelighed - start her

   Vil du høre mere om hvordan vi finder netop din drømmebil, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonerne og glæder os til at tale med dig.

   Back to top