fbpx

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC P380

Når leasing skal være din løsning

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC P380

Da den ærkebritiske bilproducent Rover kort efter Anden Verdenskrig udvidede modelpaletten til at omfatte den terrængående Land Rover, lå det umiddelbart ikke i kortene at en mere luksuriøs model var lige om hjørnet. Og der skulle da også gå 15 år før Range Rover kom til verden. Men resten er historie, som man siger, og i dag er Range Rover ærkeeksemplet på de tre o’er; overklasse, overskud og overflod.

For i modsætning til konkurrenterne fra Tyskland – eller endnu værre, USA – har en Range Rover altid været bilen, som man kunne tage til datterens ridestævne i knæhøjt mudder, efterfulgt af en hurtig omgang afspulning (altså af bilen, ikke datteren) og så til taffel hos Dronningen. Men i takt med bilens større udbredelse, opdagede man at det faktisk ikke var alle, der havde brug for jævnligt at kunne forcere en voldgrav. Som oftest bestod de værste strabadser chaufføren udsatte sin Range Rover for egentlig bare af en lidt for højt kantsten eller skrigende unger på bagsædet.

Løsningen på dette blev en helt ny Range Rover-model. Baseret på samme platform som Jaguar F-Pace, hvilket betyder lidt større end Evoque og lidt mindre end Range Rover Sport, fik bilen navnet Velar og kan vel egentlig bedst betegnes som den første Range Rover designet til motorvejen. For på trods af en vadedybde på to fod, er her ingen mulighed for at låse differentialerne og designet og den oplevede kvalitet er mere luksuriøs end nogensinde før.

Dørene åbnes via de skjulte dørhåndtag, der i lukket tilstand flugter med karrossen og på magisk vis dukker frem, når du nærmer dig. Tager du plads på kommandobroen, sidder du med en udsigt til et interiør der vel nok er nummer 1 i klassen. Sæt dig i de perfekte støttende sæder og nyd synet af de tre skærme, der styrer klima, navigation og information om bilen. Her er ikke gået på kompromis med kvaliteten og alt føles lækkert, moderne og som et sted, du gerne vil opholde sig på en smuttur til sommerhuset i Nice eller en natlig ekspedition for at se nordlyset i Lapland.

Når der lægges fra land, føles bilen ekstremt støjsvag – selv med store hjul – og luftundervognen sørger for glidende fremfærd, både over stok og (kant)sten.

Der er ingen tvivl om at Range Rover Velar vil blive udfordret på både teknik og komfort de kommende år og især tyskerne vil gøre alt for at overhale indenom. Men uanset hvor meget de prøver, kommer i aldrig i nærheden af britisk overklasse og stil. Her er og vil Range Rover altid være nummer 1.

Har du lyst til at prøve kræfter med det bedste af britisk bilindustri, har vi denne 2018 Range Rover Velar R-Dynamic P380 til salg – stående klar i vores udstilling.

MÆRKE Land Rover Range Rover
MODEL Velar P-380
ÅRGANG 2018
TYPE SUV
MOTOR 3,0 liter
EFFEKT 380hk / 450nm
ACCELERATION 5,7 sek
TOPHASTIGHED 250 km/t
BRÆNDSTOF Benzin
DRIVLINE Firehjulstræk
TRANSMISSION Automatgear
FARVE Sort
INTERIØR Sort

VI HAR OGSÅ ANDRE SUV’ER KLAR TIL LEVERING

SUV’er er populære som aldrig før og er du ikke til Range Rover har vi også en masse andre, du kan kigge nærmere på. Kontakt os på telefon 77 30 20 00 og få en uforpligtende snak om hvordan vi sammen kan finde den helt rigtige bil til dig.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button