Referencer

- det siger vores kunder om os

KUNDEN KOMMER I FØRSTE RÆKKE

Vores mission hos SpecialCars er at give kunderne smertefri og gnidningsløse oplevelser omkring import, eksport og flexleasing. På denne side har vi samlet en række udtalelser, fra kunder der har handlet hos os.

Ekspertise på et meget højt niveau

Jeg har ved to lejligheder benyttet mig af SpecialCars, til import og leasing af biler. Begge gange er jeg blevet mødt med en venlighed og forståelse for mine ønsker og krav til bilerne, samt har mærket et ønske om at mine forventninger blev indfriet på bedst mulig måde. Ekspertisen og know-how’en omkring import, leasing og biler generelt ligger på et meget højt niveau og derfor fik jeg svar på alle spørgsmål jeg havde. Ydermere har bilerne været af så høj standard, at man knap har kunnet ane de har været ude og køre før jeg overtog dem. Jeg har sat stort pris på mit samarbejde med SpecialCars, og det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter mig af dem.

– Lars Nielsen

De bedste anbefalinger herfra

I en tid hvor ord som flexleasing har være forbundet med gråzone og negativ presseomtale grundet uprofessionelle aktører, har det være en fornøjelse at være kunde hos SpecialCars. Man mærker fra start at Theis brænder for sit arbejde og har en høj passion for biler – kombineret med en solid rådgivning og et imponerende serviceniveau. SpecialCars indfrier alle forventninger – og får de bedste anbefalinger herfra.

– Jan Michael

Hele forløbet har været en sand fornøjelse

En stor tak til SpecialCars og Theis for at vi idag har vores drømmebil. Vi har sat stor pris på den faglige ekspertise og rådgivning af det rette bilvalg. Hele forløbet har været en sand fornøjelse og Theis har været fantastisk, ærlig, præcis og punktlig. Rigtig god service. Kan varmt anbefale SpecialCars til andre som ønsker bil uden bekymring.

– Isabel Sebrian

En meget behagelig oplevelse

Jeg har tidligere flexleaset ved et andet selskab. For mig var det eneste minus, at man ved flexleasing selv skal sælge bilen ved endt leasing hvilket kan være uoverskueligt i forhold til at aflevere plader osv. på en bestemt dato. Det er her SpecialCars kommer ind i billedet. Jeg vil gerne anbefale jer at bruge SpecialCars til import og/eller formidling af flexleasing aftaler. Jeg har personligt fået importeret og flexleaset to biler igennem SpecialCars og begge gange har det været en meget behagelig oplevelse. Theis er meget professionel og sørger for man som kunde er grundigt informeret om fordele og ulemper ved flexleasing og han sørger for du er tryg ved handlen, inden den gennemføres. Det være sig udfærdigelsen og gennemgangen af tilbuddet og betingelser, eller hjælpen med at finde en bil der lever op til ens ønsker. Han har begge gange været meget hurtig til at kontakte forhandleren i Tyskland og komme med en grundig tilbagemelding om hans vurdering af bilen og sin personlige anbefaling. Han har ringet, når han stod ved bilen og han har været meget ærlig omkring stand, fejl og mangler – samt om han synes prisen var iorden. I det hele taget sørger Theis for alt, fra du vælger en bil du gerne vil have, til den står på din adresse med plader på. Med andre ord sørger han for de ting der for almindelige mennesker kan være uoverskueligt ved at importere en bil.

– Martin Elbæk

Jeg er yderst tilfreds

Jeg opsøgte Theis da jeg ønskede at udføre min bil fra Danmark og registrere i et andet land. Jeg ønskede ikke at bruge min tid på alt det praktiske selv, da jeg havde rigeligt andet at tage mig til – og det var så helt sådan det blev. Theis ordnede alt, informerede mig og jeg er yderst tilfreds med for en gang skyld at få det, jeg forventede.

– Birger Mikkelsen
CEO, DAY BIRGER ET MIKKELSEN

Alt i alt en super service

Vi var på jagt efter en ny bil. Valget var faldet på en Mercedes C350 CDI 4Matic, der stod hos en tysk forhandler. Vi kom i kontakt med Theis, der undersøgte yderligere omkring bilen. Det viste sig at Theis har en stor kontaktflade i Tyskland, for han kendte udmærket den forhandler der havde bilen stående. Vi aftalte at Theis skulle hente den hjem, hvilket tog under en uge. Theis leverede bilen til døren, med en fin overlevering. Efterfølgende har Theis hjulpet med kontakt til mekaniker og til at finde de rigtige dæk og fælge til sommerkørsel. Alt i alt en super service. Theis følger altid op på sine kunder, om man har været tilfreds med det og det. Kan kun anbefale Theis til alle, der ønsker en yderst kompetent bilentusiast, samt super god service. Vi kommer helt sikkert tilbage, når vi skal have skiftet bil.

– Steen

Super professionelt

Vi kan kun anbefale SpecialCars og Theis Gerner Larsen. Vi har fået de informationer og den vejledning, som vi havde brug for, da vi skulle vælge bil. Theis har hele tiden stået til rådighed, også efter købet. Forløbet har hele vejen i gennem været super professionelt. Vi vil ikke tøve med at købe bil gennem SpecialCars igen.

– Christian Bast

Hurtig og professionel behandling

Vi havde forhørt os lidt om muligheden for at købe en bil i udlandet og få den bragt hertil. Der var en rigtig god omtale af Theis fra SpecialCars, så vi besluttede at kontakte ham. Fra første henvendelse fik vi en særdeles professionel, seriøs og meget behagelig behandling. Første gang Theis hjalp os var i 2012, da han hentede en Mercedes-Benz SL55 i Tyskland. Alt blev ordnet for os og vi oplevede en hurtig og professionel behandling. Bilen var tilmed vanvittig flot og over al forventning, ligesom prisen også var meget rimelig. I november 2013 brugte vi igen Theis’ ydelser og her fik vi samme supergode behandling. Resultatet blev denne gang en Mercedes-Benz ML63; en fantastisk bil til en god pris. Vi ville ønske vi havde kendt til SpecialCars langt tidligere, da det uden tvivl ville have givet os endnu flere positive oplevelser. Vi kan derfor på det varmeste anbefale alle at kontakte SpecialCars.

– Kenneth og Bente

De varmeste anbefalinger

Jeg tog kontakt til Theis og SpecialCars, da jeg skulle bruge en ny bil. Jeg havde en god idé om hvad det skulle være og fandt selv, via mobile.de, bilen hos en forhandler i Tyskland. Theis inspicerede bilen, hentede den til Danmark, ordnede alt det praktiske og holdt mig informeret gennem hele forløbet. Det har helt igennem været en behagelig oplevelse og Theis er yderst professionel. Jeg kan derfor kun komme med de varmeste anbefalinger af SpecialCars, efter at have fået en bil der overstiger mine forventninger.

– Allan

Engageret og serviceminded

Jeg kom i kontakt med SpecialCars gennem et dansk bilforum. Theis var meget imødekommende, og jeg, der var ubekendt med konceptet flexleasing, blev venligt og professionelt guidet igennem alle områder. Det blev hurtigt tydeligt for mig at Theis er både engageret og serviceminded og altid klar på en snak, hvis et spørgmål trænger sig på. Det er absolut ikke min sidste bil som bliver flexleaset og bestemt heller ikke sidste gang jeg benytter SpecialCars som jeg giver mine bedste anbefalinger.

– Martin Melander

Rigtig god service

Jeg kontaktede SpecialCars for at høre nærmere omkring priser på en Audi A5 i Tyskland. Jeg var fast besluttet på at bilen skulle importeres og købes kontant, da det ligesom er den måde man handler biler på i dag. Efter en god samtale med Theis, der er meget vidende på dette område, besluttede jeg mig for at benytte flexleasing, hvilket jeg ikke har fortrudt. Dette gav nemlig mulighed for at finde en fuldt udstyret Audi A5 til en pris der var meget attraktiv. SpecialCars har hjulpet med alt i forløbet, lige fra udvælgelse af bil, til kontakt med forhandler og senere afhentning af bilen. Der gik en uge fra forhandleren accepterede buddet på drømmebilen, til jeg kunne afhente den ved SpecialCars, hvor den var klar til de danske veje. Alt i alt rigtig god service og ikke sidste gang jeg benytter mig af SpecialCars.

– Per Manthei Nielsen

Kvalitetsniveau helt i top

Jeg kan kun give SpecialCars og Theis min bedste anbefaling. Kvalitetsniveauet har været helt i top, og det gælder både før og efter levering af bilen. Når en afløser for RS6’eren skal findes, vil jeg uden tvivl kontakte Theis igen.

– Mads Berendt
LIND Advokataktieselskab

Indbegrebet af kundeservice og pålidelighed

Theis er indbegrebet af kundeservice og pålidelighed. Det er helt afgørende for Theis, at den personlige betjening er i højsædet, og at han overholder det, han lover. At det så også går hurtigt er bestemt ikke at foragte også!

– Henrik

Fin og saglig kommunikation

Jeg var i markedet for en BMW og så specialcars.dk omtalt på et bilforum. Jeg besøgte siden og valgte at tage kontakt til firmaet, men var på forhånd skeptisk omkring flexleasing, da jeg syntes konceptet virkede meget omstændigt, med korte kontrakter, store udbetalinger, ansvar for anvisning af tredjepart og meget mere. Men alt dette fik Theis på kort tid gjort overskueligt og fornuftigt, så jeg følte mig tryg ved løsningen. Fra udvælgelsen af bilen, over kontrollen hos forhandleren, hjemtagningen og klargøringen sørgede Theis for det hele, med rigtig fin og saglig kommunikation undervejs. Det er tydeligt at mærke at Theis brænder for biler og går langt for at sikre den gode kundeoplevelse.

– Leif

God service

Jeg kan klart anbefale SpecialCars til andre, der vil flexlease. Theis yder god service og er dygtig til at forklare fordele og eventuelle ulemper, samt de tekniske detaljer omkring flexleasing. Vi fandt selv bilen via mobile.de og SpecialCars sørgede for det praktiske med kontakt til forhandleren, betaling og papirarbejde – og bilen stod hurtigt klar i Danmark.

– Mickey

Den bedste service, jeg endnu har oplevet

Jeg havde gennem længere tid drømt om en hurtig – men også forholdsvis praktisk – bil, da jeg første gang hørte om SpecialCars. Umiddelbart havde Theis fra SpecialCars et rigtigt godt renommé rundt omkring på nettet, og da jeg fik de første leasingsforslag var jeg hooked! Først og fremmest var SpecialCars billigere end de andre tilbud jeg havde indhentet og derudover blev man ikke bundet til serviceaftaler eller opererede med kilometerbegrænsning.

Der har hele vejen igennem forløbet været rigtig god service fra Theis’ side og man føler sig hurtigt værdsat som kunde hos SpecialCars. I mit tilfælde tog hele processen cirka en måned, fra jeg skitserede hvad jeg var ude efter, til Theis hentede mig i lufthavnen i min nye drømmebil.

Jeg kan derfor klart anbefale SpecialCars; den bedste service, jeg endnu har oplevet og til markedets bedste priser!

– Christian Nygaard

LÆS OGSÅ PÅ TRUSTPILOT

Back to top