Sæson­leasing

Når leasing skal være din løsning

NYD ÅRSTIDERNES SKIFTEN MED SÆSONLEASING

De flygtige glæder er oftest de største, og den danske sommer er en af dem. At køre åben bil på en solrig sommerdag er en glæde, hvis eftersmag varer langt ind i de mørke vintermåneder.

Vælger du at sæsonlease din næste sommerbil hos SpecialCars, får du muligheden for at benytte den på de tidspunkter, hvor det giver mest mening, nemlig om foråret og sommeren. For du betaler kun registreringsafgift for de måneder, hvor bilen har nummerplader på. Det betyder altså, at du kan skifte mellem en cabriolet i de solrige sommermåneder og en firehjulstrukket SUV, når mørket faldet på, og vinteren står for døren.

Imens står din cabriolet trygt opbevaret i en varm garage – klar til at blive taget frem, når forårssolen igen titter frem. Og du kan glæde dig til endnu en sæson bag rattet i din drømmebil.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED SÆSONLEASING

Vil du høre om eksempler på biler, der er beregnet på en sæsonleasingkontrakt, så ring eller skriv til os. Vi beregner gerne helt uforpligtende nogle eksempler på dine drømmebiler. Og lige meget om det er en Porsche 911 Cabriolet om sommeren og en Mercedes-Benz GLE350d om vinteren – eller en MINI Cooper S og en BMW X1, vil du blive overrasket over, hvor billigt du kan blive kørende i dine drømmebiler – året rundt.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button