Services

Når leasing skal være din løsning

VI ER MED DIG HELE VEJEN

Hos SpecialCars tilbyder vi en lang række af services og tjenester, der gør dit liv som bilejer meget lettere. Hvad enten du skal have skiftet dæk, sendt bilen til service, eftermoneret udstyr eller have vasket og poleret bilen, hjælper vi dig – og du sparer både tid og penge.

For hvorfor bruge tid på alt det kedelige? Når man betaler så mange penge for at have en bil i Danmark, skal det være sjovt. Så lad os klare det for dig – og nyd turen hver dag!

Service

Vi kører din bil til service på anerkendte, autoriserede mærkeværksteder, hvad enten det er Porsche, Mercedes-Benz, BMW eller Audi. Og når du booker service gennem os, opnår du helt op til 30% rabat på regningen – det er en besparelse, der kan mærkes.

Reparationer og skader

Har uheldet været ude, kan vi sørge for at hente bilen og få skaderne udbedret af autoriserede fagmænd, uanset omfanget og placeringen. Når bilen er klar igen, leverer vi den naturligvis tilbage, nyvasket og støvsuget – enten på din hjemmeadresse eller arbejdsplads.

Hjul- og dækskifte

Er du punkteret eller skal du bare skifte dæk? Vi kommer og henter din bil på din hjemmeadresse eller din arbejdsplads, sørger for at skifte dæk eller fælge, og leverer bilen tilbage igen, lige hvor du vil – uden du skal bruge tid og energi på at vente unødigt.

Eftermontering af udstyr

Mangler der lidt lir? Gennem vores dygtige samarbejdspartner Cartrends tilbyder vi eftermontering af en række forskelligt udstyr, fx. navigation, p-sensorer, bakkamera, motorvarmer, opgraderede motordele og meget andet.

Klargøring

Trænger din bil til et makeover? Vi bruger branchens bedste folk til at gøre din bil som ny, både indvendig og udvendig. Med en grundig støvsugning og kemisk rens af kabinen, samt detaljeret vask og polering, bliver din bil som ny igen.

Feriekørsel

Ønsker du bilen bragt til eller fra din feriebolig? Med vores valet-service tilbyder vi at klare det for dig – overalt i Europa. Så kan du fokusere på at nyde din ferie, i stedet for at stresse og køre hele natten for at komme frem til sommerresidensen i Sydfrankrig.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button