fbpx

Sommerbil og vinterbil

Når leasing skal være din løsning

VÆLG DEN RIGTIGE BIL TIL DEN KOLDE ÅRSTID

Sommeren er gået på hæld og efteråret for alvor indtrådt, på måder vi danskere kun kender alt for godt. Regn, rusk, blæst og kulde er på vej og det er nu vi indstiller os på de mørke måneder, hvor havemøblerne og sommertøjet pakkes væk og parkacoaten og huen findes frem. Og måske er det også på tide at finde en bil, der passer til årstiden?

Flexleaser du din bil, kan du nemlig udskifte den i takt med vejret! Det er muligt, fordi du ved flexleasing kun betaler for de perioder, hvor du benytter bilen. Og vælger du en såkaldt sæsonleasingkontrakt, hvor bilen kun har nummerplader på i fx 5 eller 6 måneder ad gangen, kan du have både en sommerbil og en vinterbil.

Det giver dig mulighed for at have en lækker cabriolet til det gode danske sommervejr og en komfortabel SUV om vinteren, som kommer frem uanset om der er regn, sne eller is på vejene.

I de perioder, hvor bilen ikke benyttes, står vi for sikker og forsvarlig opbevaring, så den er klar til en ny sæson, næste gang årstiderne igen skifter.

Herunder kan du se nogle eksempler på populære SUV’er til salg lige nu. Bemærk at prisen er opgivet for 12-måneders leasing. Klik her for at læse mere om sæsonleasing eller ring til os på tlf. 70 30 20 00 og få en uforpligtende snak.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button