Splitleasing

Når leasing skal være din løsning

FORDELE VED SPLITLEASING

Større frihed for medarbejderen

Mindre administration for virksomheden

Intet beskatningsgrundlag

Lavere udgifter for begge parter

SPLITLEASING: GIV DE ANSATTE DERES DRØMMEBIL

Som virksomhedsejer tilbyder du måske allerede i dag dine medarbejdere en firmabil. Men beskatningen af værdien af fri bil er så høj, at den sender et stærkt signal til medarbejderen om at vælge den billigste bil muligt, for at undgå at blive flået i skat. Og det er jo ikke særlig sjovt at køre Toyota Avensis, når man nu har lidt større drømme  – eller når du gerne vil tilbyde dine mest værdifulde medarbejdere noget helt særligt.

Løsningen på denne problemstilling hedder splitleasing. Når firmabilen splitleases, deles alle udgifter til bilen mellem virksomheden og medarbejderen. Dette er ud fra en opgørelse over, hvor meget af kørslen der foregår i arbejdsøjemed og privat.

For medarbejderen betyder det, at den høje beskatning helt undgås. Dette kan især mærkes på de mere attraktive biler i luksusklassen. Køres der primært erhvervsmæssigt, bliver udgiften til bilen meget lav, sammenlignet med en traditionel firmabilsordning.

For virksomheden er der endnu flere fordele: Udgifterne mindskes, da medarbejderen selv betaler sin del af driftsomkostningerne. Og da bilen indregistreres på en flexleasingordning, hvor registreringsafgiften kun betales for ét år ad gangen, mindskes kapitalbindingen også samtidig.

Økonomien håndteres af leasingselskabet, der hver måned fremsender to fakturaer: Én til medarbejderen og én til virksomheden. Det betyder, at bogholderiet ikke skal bruge tid på unødvendigt besvær for at holde bilerne kørende. Det frigør midler, som så kan bruges dér, hvor det nytter noget – nemlig på at få din virksomhed til at vokse.

Så tag det næste skridt og hjælp dig selv, dine medarbejdere og din virksomhed til at blive endnu bedre kørende – ring til os og hør hvordan vi sammen når i mål på telefon 77 30 20 00.

Se også vores flexleasing eller sæsonleasing.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button