fbpx

Sponsoraftale med Josefine Lützau

Når leasing skal være din løsning

SPECIALCARS INDGÅR SPONSORAFTALE MED JOSEFINE LÜTZAU

Livet som elitesportsudøver i Danmark er ikke nemt. Vi er for lille en nation, til rigtig at kunne lade unge talenter dyrke deres sport på fuldtid, så ofte er de tvunget til at balancere både studier, arbejde og sport. Det gør det svært at fokusere på at blive den bedst mulige udgave af sig selv.

For vintersportsudøvere bliver det ikke nemmere af, at man skal samle nok midler sammen, til at man kan opholde sig i udlandet den halvdel af året, hvor sneen beklæder bjergene og man dermed ikke har mulighed for at arbejde og spare op.

EN INVESTERING I FREMTIDENS STJERNE

22-årige Josefine Lützau er en af Danmarks bedste freeriders. Ved siden af sin sport, læser hun statskundskab på Aarhus Universitet og kører i vinterhalvåret op og ned af Europas bjerge, i håbet om at kvalificere sig til World Cup’en. Da vi hos SpecialCars selv er store skisportsentusiaster og gerne vil hjælpe unge talenter som Josefine på deres vej til toppen, har vi valgt at stille en Volkswagen Golf 6R til rådighed for hende. Bilens letkørthed, kombineret med det solide firehjulstræk gør, at den kommer frem overalt, der er behov for det – og tilmed i en vis fart.

Vi glæder os til at følge Josefine på vej til World Cup’en og ønsker hende al mulig held og lykke i 2019!

Følg Josefine Lützau på Instagram her.

HVAD ER FREESTYLE?

Freestyle er en betegnelse, der dækker over skiløb indholdende elementer af akrobatiske tricks udført undervejs. Der køres bl.a. pukkelpist, aerials, skier cross og halfpipe. Du kender det sikkert fra X-Games eller OL, hvor freestyle har været på programmet helt tilbage fra 1992.

© Copyright - SpecialCars
Call Now Button